onsdag den 10. februar 2010

Sidste ende hæftet..

... på toppen, der er strikket op som model til Mettes butik (er altså ikke vasket endnu). Den er lavet i uld/bomuld (Erantis fra BC garn) og jeg har brugt tæt på 250 g. Egentlig er den strikket efter størrelse S, men med dette tykkere garn er det nærmere en M/L og passer derfor mig. Jeg synes faktisk den er rigtig sød, især ærmerne kan jeg godt li!! Hm, spørgsmålet er om jeg kommer til at putte den i skabet hos mig selv! - nej, bare rolig Mette, du skal nok få den. Desværre er det ikke en model, som jeg kommer til at strikke igen, den er ikke svær, men alle de drejede vrang som skal laves i udtagningerne til flæsen, var ved at gøre det af med strikkeglæden.

6 kommentarer:

 1. nöj, sikke en lækker model! kan god forstå at du helst vil beholde den.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Super sød top - er vild med farven. Mon ikke du på et tidspungt "tid" til lidt drejede vrangmasker igen - det skulle du overveje for toppen klær dig og ser meget andendelig

  SvarSlet
 3. Hej søde!
  Jeg ved den har været træls, men hvor var det godt at du gad for den er da blevet helt forrygende. Glæder mig til at se den med fingrene ;-)

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin - den må jeg vist ha´ på listen. Rib og flæsekanter er da en ualmindelig fin kombination :-)

  Jeg har også strikket en del drejet vrang i rib-kanterne på Wood Hollow Vest - selvom det glider bedre efter nogle omgange, er jeg nu også ret glad for, at det kun skulle strikkes i kanterne ;-)

  SvarSlet
 5. Frida: tak :-) fristelsen blev overvundet og den er nu afleveret!

  Nynne: Jeg må sige at jeg er fristet, især når den faktisk har kostet under 100 kr. at lave!

  Mette: Jeg er også godt tilfreds, også med følelsen af garnet, venter spændt på resultatet efter vask!

  Strikkeheksen: Ja, altså selvom der kommer lidt rutine over de der drejede vrang,så er de altså bøvlede!!

  SvarSlet
 6. Nej hvor var jeg spændt på hvordan toppen blev. Den er rigtig rigtig sød både som vest og sommertop.Jeg kunne godt tænke mig at strikke den i silke og gemme den til solskin og dejlige varme dage.
  Et fint stykke arbejde du der har lavet.
  Knus fra mor

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...