fredag den 4. februar 2011

Souvenirs

Lækkert, let alpaca. Nøglerne er lidt krøllede efter at være blevet proppet ned i håndbagagen :-)
Jeg har lige været en smuttur i Mannheim, Tyskland med mit arbejde. Selvfølgelig kan man ikke sende mig til en ny by uden at jeg skal udforske garnmarkedet. Jeg fandt også en lille butik med et okay udvalg. Jeg havde egentlig håbet at finde noget Zauberball, som jo er noget billigere i Tyskland. Det havde de ikke - til gengæld fandt jeg i en restekurv noget lækkert alpaca fra Lana Grossa. Det er spundet med et net omkring, så det fnugger slet ikke og er rigtig let. På trods af pind 5-6 løber det 140 meter. Nu skal jeg så bare have fundet en opskrift. Har planer om en lille slå-om top, så jeg leder lige mit opskrifts arkiv igennem.

I butikken havde de også nogle gamle Filati blade til billige penge og inspiration kan vel aldrig få for meget af, så de røg også i tasken. Til alt Lana Grossa garnet skal opskrifterne findes i Filati bladene og det er faktisk lidt træls, synes jeg. I butikken bladrede de 5-7 blade igennem for at finde 3 opskrifter der passede til garnet.

3 kommentarer:

  1. Så må vi improvisere. Lækkert er det i hvert fald.

    SvarSlet
  2. Mums noget lækkert garn du har fundet der søde, glæder mig til at se hvad du tryller frem!

    SvarSlet
  3. Selvfølgelig skal garnmarkedet checkes ud - uanset, hvor vi strikkere kommer frem ;-) Dejligt garn, du har fået fat i der - Filati hæfterne er ofte meget inspirerende synes jeg - håber, du finder et godt projekt til garnet :-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...