søndag den 16. januar 2011

Jagten indstillet

I sidste indlæg beskrev jeg jagten på ruskinds-såler. Heldigvis var min søde veninde og garn-pusher Mette på forhandler-messe i går (uden mig, der var henlagt til en dag på sofaen :-( ) På messen fandt hun lækre såler og har nu købt hjem, så hvis andre end jeg har ledt forgæves, så kommer de snart på Mettes webshop.


Min mor var forbi i dag og så kunne jeg endelig få taget billeder af de pussere som jeg strikkede og filtede til hende i julegave. Katten synes da også lige at den skulle foreviges. Som før beskrevet, så var det rigtig svært at få pusserne filtet ned til rigtig størrelse, og da det endelig var lykkedes, var den øverste, ikke-filtede del trukket helt fra hinanden. Jeg valgte så at trævle op ned til den filtede kant og strikke op igen. Resultatet har heldigvis været anstrengelserne værd. Pusserne sidder perfekt på fødderne, min mor elsker dem og de sidder på hendes fødder hele tiden.


Faktaboks: 
Mønster: Felted slip-ons (gratis opskrift hos Lionbrand - kræver dog oprettelse på siden)
Garn: Drops Nepal til den nederste filtede del og Drops Merino extra fine til den øverste del
Pinde: Knitpro 40 cm rundpind i hhv. 4,5 og 6
Ændringer: Jeg tog 2 ekstra masker op i fronten af skoen da jeg gen-strikkede den øverste del op.
Hot or not: Hot, et stort hit hos min kære moder :-)

5 kommentarer:

 1. Alt besværet værd. De er så fine. Men jeg synes da ikke hun havde dem på til workshop ;-D

  SvarSlet
 2. Nogle gange er det bare lige det ekstra arbejde, der gør hele forskellen - de er blevet rigtig fine. Og dejligt vi nu ved, hvor vi kan få såler, hvis vi får behov :-)

  PS: Skøn kat :-)

  SvarSlet
 3. Alt det arbejde du lagde i de pusser, hvor skønt at de er blevet SÅ fine!! Tak for besøget i dag, skønt som altid. Knus knus

  SvarSlet
 4. Hvor ER de fede! Totalt fede!

  SvarSlet
 5. Hi hi - katte er skønne og tilsyneladende meget glade for at blive fotograferet. Den ene af mine katte sætter sig glad og gerne i fokus, når jeg skal tage billeder af mine kreationer :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...