søndag den 2. januar 2011

Afsløring II

Først og fremmest: Godt nytår til jer alle! Håber I er kommet godt ind i det nye år og har mod på at følge med her på bloggen i det nye år. Jeg synes det er så dejligt, når der er nogen der kommer forbi og måske ovenikøbet lægger en kommentar ;-)

Jeg fik afleveret 2 hjemmestrikkede julegaver. Min veninde havde set mit tørklæde og ville også gerne have et lignende. Det fik jeg hurtigt lavet, men i stedet for de grønne kløverblade som pynter på mit tørklæde, fik hun lilla blomster :-) Jeg har brugt ca. 2 ngl. Drops Delight og så en rest merino til blomsterne.

Min mor havde ønsket sig et par hjemmefiltede futter. Det endte også med at hun fik dem, men vejen var laaang. Jeg har før beklaget mig over at filteprocessen er svær at styre og det fik jeg at føle igen. Futterne er vaskede flere gange på først 40 og så 65 grader, de er tørretumblet og dyppet i skiftevis kogende vand og is-vand :-) Da de endelig kom ned i størrelse passede de så til gengæld perfekt. Desværre huskede jeg ikke at få taget et billede, så det må I have tilgode sammen med faktaboksen.

6 kommentarer:

 1. også godt nytår til dig.
  Dejligt tørklæde - et klart hit

  SvarSlet
 2. Smukke farver - rigtig godt nytår!

  SvarSlet
 3. Sådan Lykke! Du er hurtig på de pinde :-) Hvor er det blevet fint, de lilla blomster er et hit! Glæder mig til på torsdag, når jeg skal møde strikke eliten på sofies forældre :-)

  SvarSlet
 4. Godt nytår :-) skønt tørklæde og du har ret i at det der med at filte er en svær proces , man ved jo aldrig hvordan resultatet bliver . Godt det lykkedes så fusserne kan holdes varme :-)

  SvarSlet
 5. Jeg må lige trække på smilebåndet over den filteproces - godt det lykkedes tilsidst :-)

  Det tørklæde er simpelthen så fint - en skøn gave at give og så er det jo blomsterne, der gør det til noget helt særligt :-)

  Rigtig godt nytår til dig også :-)

  SvarSlet
 6. De filtede futter ville jeg gerne have set. Aldrig har jeg dog hørt en lignende proces. Flot du klarede det.
  Angående kommentarer, det er et evigt dilemma. Det er sjovt at se hvad andre laver, men pokkers besværligt at sende en kommentar, da man både skal gengive bogstaver og andet ulæseligt. Jeg ville ønske det var nemt som at sende en mail, så fik jeg det gjort noget oftere. Og man kan jo ikke forvente mange kommentarer, hvis man ikke selv er aktiv

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...