søndag den 27. februar 2011

Skøn orden


Når man som mig er lidt af et rodehoved, er det skønt med æsker og etuier til at holde styr på sagerne. Derfor blev jeg også meget glad, da jeg så, at man kunne købe etuier til sine Knitpro pinde. Jeg kunne endda bestille etuiet lige så det passede mig i farverne. Duddelutte har bare lavet det så fint og nu er der sørme orden i mine pinde og wirer :0)


Der er ikke så meget strik der bliver færdig herhjemme lige nu. Jeg skøjter lidt rundt mellem projekterner og kommer til at starte nyt op. Et af projekterne er mit tørklæde strikket i Mayflowers udgående strømpegarn - jeg ville gerne strikke en blonde på, men kunne ikke rigtig finde ud af hvilken farve blonden skulle være. Et besøg hos Mette i går fik afgjort sagen. Den smukke, smukke gyldne tynde uld fra Geilsk passer rigtig fint ind i tørklædets farver og nu glæder jeg mig til at komme i gang - det bliver en debut, har ikke før prøvet at strikke en blonde på!

7 kommentarer:

 1. Super farver. Men vi nåede vel også at tjekke 100 farver og kvaliteter ;-D

  SvarSlet
 2. Etuiet er fantastisk (har et selv :-))!
  Og den farve du har valgt til sjalet er mere end smuk, når man ser den i virkeligheden er den gylden som guld. Jeg glæder mig til at se sjalet færdigt, det bliver simpelthen så fint!

  SvarSlet
 3. Det bliver spændende at se hvilken kant du vælger at strikke på dit tørklæde.

  SvarSlet
 4. Super lækkert etui!
  Og smukke smukke farver til dit sjal :-)

  SvarSlet
 5. Lækkert strikkeetui du har du har. Meget smukkere end det plastiketui, der følger med startpakken :-). Dejlige farver, du har valgt til dit sjal.

  SvarSlet
 6. Det bliver smukt med den gyldne blonde - det bliver prikken over i´et på dit tørklæde :-)

  Fint etui - det er skønt, man ikke skal rode rundt, hver gang man skal finde en pind ;-)

  SvarSlet
 7. Hej Lykke.
  Hvor ser etuiet fint ud med pinde og wirer i. Er glad for at du kan lide det.
  Dorte :O)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...