onsdag den 26. maj 2010

Siden sidst

Hele sidste uge tilbragte jeg med kursus i København. Med lange kursus dage og forberedelse om aftenen blev det ikke til meget strikke-tid. Det lykkedes mig dog at få strikket ugletrøjen færdig i toget på vej derover. Den er endnu ikke hæftet og vasket, så jeg skal nok lige vise den igen når den er klar til aflevering.

Jeg fik også startet op på en lille sommer-trøje fra Drops. Den bliver strikket med en tråd af hhv. bomuld/viscose og kid-silk, det bliver meget lækkert, men det kilder altså noget i næsen mens man strikker. Jeg har valgt at lave den i ret ens toner, så der bliver ikke så meget kontrast som i modellen, men til gengæld bliver den mere anvendelig.


Jeg har ændret lidt i modellen, for str. medium passer mig fint over ryggen, men når kun halvt ind over barmen, så det bliver en blanding af størrelser med rygstykket strikket i medium og forstykkerne i xl! Håber det kommer til at se ordentligt ud når den kommer på...

fredag den 14. maj 2010

En særlig fødselsdag

For et år siden åbnede der en garnbutik ca. 100 m. fra hvor jeg bor. Jeg måtte selvfølgelig op og kigge. Det var efterhånden et stykke tid siden jeg havde fået strikket, for i skuffen lå en trøje, som jeg var gået kold i. Nu fik jeg dog blod på tanden og fik i den nye butik købt ind til et par projekter. Samtidig med at jeg fik lyst til at strikke igen, opdagede jeg hele det paradis der var tilgængeligt på nettet; heraf særligt Ravelry og hele blogverdenen.

Jeg begyndte at komme lidt tit i strikke-butikken og delte alle mine ny-fundne inspirationer med Mette, der har butikken. Lige så stille voksede der et venskab frem, der også indbefattede snakke udenfor åbningstid. I dag holder butikken 1 års fødselsdag og jeg har selvfølgelig været oppe og skåle i Asti med Mette. Hvor er jeg glad for at sådan en perle som hende dukkede op, så tæt på og alligevel så ukendt, indtil vi fandt hinanden i butikken.

Heldigvis for Mette, er det første år med butikken gået rigitig godt og med så meget dejligt garn i verdenen, er hun nu ved at udvide butikken for at lave plads til nye lækre sager. Her i vinduet hænger flæsetoppen fra BC garn, som jeg blev færdig med i går, jeg synes den er blevet rigtig fin og håber at den vil inspirere alle kunderne.

tirsdag den 11. maj 2010

Flæser eller ej...

Nu er jeg kommet så langt på toppen, at jeg har fået strikket flæser på i den ene side. Her var det lige et godt tidspunkt at stoppe op og betragte hvordan toppen tager sig ud både med og uden flæser. Jeg kan lide den på begge måder. Jeg synes flæserne er lidt fjollede og det passer nok meget godt til mig. Garnfreak lavede toppen uden flæser, men med lidt blomster og den blev også super fin. Nu er denne udgave jo til udstilling i Garnværkstedet, men jeg tror jeg lave en udgave til mig selv også. Farverne skal nok være lidt friskere og så er spørgsmålet til den tid; med flæser eller ej? ;-)

onsdag den 5. maj 2010

Mindre udfald

Det er ved at være lidt tid siden sidst...
Tiden er blandt andet blevet brugt på en dejlig ferie på Skagen Strand Feriecenter. Jeg var så usandsynlig heldig at vinde en uges ophold på stedet og den blev så spenderet i sidste uge. Skønt, skønt, skønt. Vi fik set en masse natur og kultur, badet til der kom svømmehud mellem tæerne (næsten!) og fik hygget os som familie :-)
Lidt strik blev det også til om aftenen, så to projekter er nu en del tættere på afslutningen. Det er flæsetoppen fra BC garn og Ugletrøjen til min veninde.

Vel hjemme igen, må jeg dog bede om en tudekiks! Jeg er så træt af at være allergisk overfor birkepollen. Jeg er kæmpe snottet og vælte-træt og synes det er drøn-irreterende ikke at kunne være ude i haven, men må sidde inde med vinduer lukket. Arrrgh!!
Nå, undskyld - skulle lige have afløb ;-)
Håber I alle nyder foråret i god stil!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...