søndag den 27. juni 2010

Krea gave

Af det pinke/koral-farvede merino garn jeg købte i Barcelona har jeg lavet en hat til min venindes fødselsdag. Hun havde snakket om at hun gerne ville have en "baggy" hat og det skulle jeg da være den første til at lave til hende :-) Modellen hedder Star crossed slouchy beret og kan findes gratis på Ravelry. Jeg har lavet 1½ ekstra mønster-rapport for at gøre den ekstra baggy!

Min veninde blev heldigvis rigtig glad for den og stillede gerne op til fotografering :-)

Jeg kan ellers godt mærke at jeg synes det er lidt svært at give hjemme-gjorte gaver. Jeg vil så nødigt være påtrængende og selv om jeg altid siger at smykkerne/strikkeriet kan byttes hos mig, så ved jeg stadig ikke helt...Kender I det?

7 kommentarer:

 1. Kender det alt for godt. Har det på samme måde - men er i håb om at dem jeg giver gaver til åbner munden hvis de gerne vil bytte det jeg giver :)
  Og hatten/huen blev rigtig fin.

  SvarSlet
 2. Rigtig sej hue:-)
  Jeg kender bestemt godt det der med de hjemmelavede gaver...men jeg kan godt selv lide at modtage dem, så jeg er blevet lidt mere løssluppen med at forære hjemmelavede ting væk.

  SvarSlet
 3. Jeps, kender det godt. Det er jo ikke sikkert, at modtageren synes det er lige så fedt og personligt, som man selv gør. Men jeg tror heldigvis, at det mest er inde i vores hoveder det er sådan ;-)

  SvarSlet
 4. hej Lykke,

  jeg sidder lige og slapper af ved computeren, og kommer i tanker om din blog - ville lige se om du fortsat er superkreativ. Og mon ikke!! Du er jo helt vildt aktiv med at strikke!

  Mine fingre er typisk trætte, så strikkeriet bliver det ikke så meget til. Istedet har haven taget lidt af min sparsomme fritid. Det er faktisk heller ikke en dårlig beskæftigelse:-)

  Fortsat god strikkelyst, glæder mig til at følge med i dine kreative evner. Hils Niels og Esmaralda.

  Kærlig hilsen Birgit

  SvarSlet
 5. Dejligt at høre kommentarer på bloggen. Tak :)
  Jeg er hellerikke vildt imponeret over "hypnotisøren" men det er hyggelig ferie "læsning". Plejer fra tidligere at høre lydbøger på vej til og fra arbejde, da jeg arbejde hos Lene Bjerre 1½ time væk. Dengang var det kun ældre titler jeg aldrig havde fået læst, så som Anna Karenina af Tolstoi o.s.v.
  Fin hue.Har det på samme måde med hjemmegjorte gaver. Og bliver gang på gang overrasket over at nogen vil have en flagranke eller ligefrem ØNSKER sig et par svampe etc.
  Min or har altid spurgt: "hvad vil du gerne have jeg strikker/laver til dig?"...det er en god måde, så man får det man vil have og ikke noget man ikke får brugt.

  Karen

  SvarSlet
 6. Hej Lykke,

  jeg kender absolut godt det der med hjemmegjorte gaver. Men på den anden side må modtagerne da også tænke, wauu... har hun virkelig brugt så meget tid og energi på mig, og tænkt på mig og mine ønsker/behov.
  Det er i hvert fald den tanke som kommer til mig når jeg selv modtager en hjemmegjort gave.
  Stine:)

  SvarSlet
 7. Kender det også helt præcis. Bliver nærmest lidt flov og undskyldende, når jeg giver hjemme gjorte ting væk, men endnu har alle modtagere da formået at overbevise mig om, at de blev glade for gaven :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...