tirsdag den 15. juni 2010

Hjembragt garn

Efter nogle gode dage i Barcelona, er jeg nu tilbage i det daglige trummerum. Barcelona er en dejlig by og jeg glæder mig til at komme tilbage som fuldtids-turist!

Det var nu ellers en rigtig god konference (hæmatologi; arbejder med leukæmi forskning) jeg deltog i, har dog haft et mindre koncentrations-udfald undervejs, ihvertfald fik jeg draget paralleler mellem konferencen og Ravelry, døm selv;

På konferencen/hjemmesiden fremlægges en masse projekter for andre interesserede. Som modtager gælder det så om at stjæle med arme og ben, gennemrode biobank/garnlager for egnet materiale og så frembringe noget lignende, dog med et nyt/personligt præg, der øger nyhedsværdien og dermed fører til fonds-midler/ros :-)

Jeg fandt frem til den anbefaldede strikkebutik i byen. Den lå i en meget smal gade og var ret lille, men det lykkes at nå frem! Fantastisk med butikker der har åbent til 20.30, det giver nogle muligheder. Det meste af sortimentet i butikken bestod af Drops garn, knapt så eksotisk! Der var nogle enkelte andre garner og så var der det lokale Malabrigo garn og det var selvfølgelig det jeg kastede mig over. Det blev til pink merino, til min venindes fødselsdagsgave, shhh - en multifarvet merino, hvis farver jeg bare ikke kunne stå for og endelig 100 g. baby merino i blå og grønne farver, som skal laves til et lille sjal til mig selv!


7 kommentarer:

 1. Haha det var da en super sammenligning!
  Ser super fine ud de garner..Malabrigo er altså bare lækkert :)

  SvarSlet
 2. Det ser simpelthen så lækkert ud. Og kan godt forstå du ikke kunne stå for den multifarvede. God strikkelyst

  SvarSlet
 3. De garner ser fantastisk bløde ud - tror kun der kan blive skønne resultater ud af dem.

  SvarSlet
 4. Du bliver aet rigtig meget når du har det sjal på ;-)

  SvarSlet
 5. Måske er den sammenligning slet ikke så tosset endda ;-)
  Herlige ting, du har med hjem - jeg er yderst spændt på at se, hvad der kommer ud af det blå/grønne :-)

  SvarSlet
 6. Sikke noget lækkert garn du har fået købt! Hvordan var prisniveauet - det samme som herhjemme eller billigere?

  SvarSlet
 7. Hej Irene
  Drops garnet har vist en standardiseret pris, men det kiggede jeg ikke på. Malabrigo garnet har en fast pris på 13,5 euro pr. 100 g. merino. Det synes jeg ikke er galt for garn der er så lækkert. Generelt var de fleste varer prismæssigt på højde med Danmark.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...