onsdag den 23. juni 2010

Bolero og mere garn til lageret

Jeg mangler da helt at vise Drops' bolero som jeg fik færdig for lidt tid siden. Jeg er rigtig glad for den - den er super blød at have på og tilpas tøset til mig :-) Den er strikket i Cotton viscose og kid-silk, dobbelt perlestrik og hæklede kanter. Jeg har tilføjet et bindebånd foran, ellers hænger den mærkeligt og flapper ud til siden.Her også lige et billede, hvor den er i brug :-) Esmaralda legede fotograf for første gang og blev helt pjattet med det, så nu har vi billeder af samtlige potteplanter, 50 billeder af katten og mange fra legepladsen - hurra for digitalkameraets tid :-)

Garnet, som jeg købte fra Tineke til 10 kr. pr. nøgle er nu kommet frem :-) Det lime-grønne skal bruges til trøjen fra forrige indlæg. Det lyseblå er til denne pigemodel fra Drops og Puddel garnet - tjah, måske lidt flere påskelam, en hund eller noget helt andet!

7 kommentarer:

 1. Det er blevet en sød og meget feminin bolero. Den skal du nok få glæde af her i sommer. Det er nogle vældig fine kanter du har hæklet:-)

  SvarSlet
 2. Det er godt nok en fin bolero, som du har fået lavet

  SvarSlet
 3. Den er bare rigtig flot :) Hvor er du da en knag til det strikketøj

  SvarSlet
 4. Ejjj , hvor sjovt , din smukke bolereo har jeg også på pindene lige nu , jeg faldt også for det tøsede look og nu glæder jeg mig da bare endnu mere til den er færdig. Super ide med bindebåndet , det tror jeg også jeg laver for at holde lidt på den :-) Ha en dejlig dag

  SvarSlet
 5. det ser rigtig dejlig og feminin ud - lige til over skulderen en kølig sommeraften

  SvarSlet
 6. Lige sådan én, jeg også kunne falde for - den er supersød :-) Jeg elsker også alt det tøsede, selvom jeg efterhånden er en gammel kone ;-)

  Heldigvis kan digitale billeder slettes igen - hvis man ellers husker det, men hun er da kommet ganske godt fra at tage billede af dig ;-)

  Den lille pigecardigan glæder jeg mig til at se, jeg tror, den bliver rigtig lækker :-)

  SvarSlet
 7. Neeej, hvor er din bolero blevet fin! Jeg har en meget strikkeglad kollega (to faktisk - hvor heldig kan man lige være?) der også har strikket den - den er sådan en sød model!

  Og hvor er det dog mange fine ting du viser frem - super-inspirerende :)

  Jeg har selv strikket Topstykket som kjolemodel - og gået rigtig meget med den om vinteren med en langærmet trøje under!

  I det hele taget synes jeg at strikkede kjoler er et hit - er i gang med Elvira for voksne fra Rasmilla (hvis du har lyst kan du se et sneak-peak ovre hos mig på www.goldensparx.blogspot.com)

  Glæder mig til at følge med fremover!

  :) Anna

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...