onsdag den 20. januar 2010

Messe, garn og vanter

I søndags var jeg med Mette til messe i Vejle for at købe ind til butikken. Jeg var så heldig at få lov til at være med til at bestemme hvilket garn, farver og grej der skulle handles - og det var helt vild sjovt. Nu glæder jeg mig til at se de nye KnitPicks pinde, Clover hæklenålene og de smukke nye garner i butikken.

Lige siden jeg strikkede ugle-trøjen til Esmaralda i Silke-alpaca, har jeg drømt om at lave en tilsvarende til mig selv. Nu lader Drops garnet udgå og har sat rest-lageret ned, så det var med at slå til. Jeg har købt garnet i en smuk blå farve og har fået trøjen på pindene - mums, det er dejligt at strikke med. Jeg kommer nok til at købe lidt mere, for den æble-grønne farve kalder på mig endnu.....

Der er også blevet færdiggjort en smule. Jeg har lavet endnu et par filtede vanter. Disse er en erstatning til min veninde, de første jeg lavede til hende blev filtet for meget og var ikke så behagelige. Det er de her, selvom det aldrig lykkes mig at få tommelfingeren til at filte lige så meget som resten af vanten. .... Altså en vante til folk med klump-finger!! hm, håber de kommer til at varme alligevel.

4 kommentarer:

 1. Uha, det må være spændende at være med til at vælge :-)

  Jeg er vildt betaget af den blå farve, du strikker trøjen i, den kan ikke blive andet end god ;-)

  Vanterne er også lige min smag, både farve og det feminine look - overvejer kraftigt om jeg skulle prøve at lave et par :-)

  SvarSlet
 2. Hvor heldig kan man være at have indflydelse på udvalget af garn i den lokale garnbutik.
  Det er da inspirende.
  Ugletrøjegarnet ser bare godt ud. En fantastisk farve. Jeg glæder mig til at se den færdig, held og lykke med den.
  Vanterne er da bare gode og varme, siger en der var så heldig at få et par i fødselsdagsgave super.
  Knus fra mor.

  SvarSlet
 3. Åh, hvor må det være skønt at komme med på messe, og samtiddig være med til at vælge hvad der skal med hjem :-)
  Dejlige vanter du har lavet. Har også selv overvejet, om ikke der skal et par luffer på pindene, og også gerne nogle der skal filtes. De må bestemt være varmere end mine læderhandsker :-)

  SvarSlet
 4. Hej Lykke, tak for din kommentar på min blog, nu måtte jeg lige se din.
  Det er sjovt at være på messe. Jeg har prøvet at være på garnmesse i Firenze 3 år i træk, og var helt målløs af al den kreativitet. Det er en flot blålig farve du har valgt til din ugle bluse, glæder mig til at se den i stor størrelse:)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...