lørdag den 30. januar 2010

Flyvefærdige ugler


Så røg ugletrøjen af pindene og hvor er den dejlig. Pasformen er rigtig god, dog afslørende tæt (ups, frem med løbeskoene)! Det har været et hurtigt og nemt projekt og opskriften er let at følge. Jeg har dog valgt ikke at sy knapper på som øjne, synes det gør den lidt mere "voksen". Trøjen er helt perfekt i Drops silke alpaca, jeg har strikket på pinde 5/5.5 og jeg har brugt 249 g. Jeg tror den kommer til at hænge på mig resten af vinteren :-)

Der måtte selvfølgelig straks noget nyt på pindene, så af resterne fra trøjen skal der blive en ny hat til min søde mand. Den sidste jeg strikkede til ham, har givet sig en del og er blevet for løs, så den trævler jeg nok op igen.

På pindene er også kommet denne top, som jeg strikker op til udstilling i Mettes butik. Garnet er bomuld/uld (Erantis) fra BC garn. Nu er jeg ikke færdig og har ikke prøvet at vaske det, men umiddelbart er det ærgeligt, at det er en partivare, som ikke kan genbestilles, for jeg synes det er super dejligt at strikke med. Farven er ikke helt så hidsig som den syner på billedet!

I morgen har jeg fået plads til Strikke-søndag hos Isager og det glæder jeg mig super meget til :-) Det er altid fedt at få ideer og lære nye teknikker, selvom mit hoved nogengange er ved at eksplodere af alle de indtryk man får fra diverse blogs, blade og internetsider. Jeg skal virkelig holde fast i, at det er sjovt at strikke og at det ikke gælder om at få produceret en masse! -og at det ikke er et kapløb, om at få vist mest mulig her på bloggen.

Nå, men med denne svada vil jeg kaste mig over Danmarks indsamlingen og prøve at vinde en bil og samtidig støtte mennesker ude i verden som trænger!!

God lørdag aften :-)

3 kommentarer:

 1. Din Blå ugle er blevet rigtig fin og det er sandelig ikke mange gram, der går før man har sådan en, kan jeg forstå :-)

  Drops-toppen er superflot - den skal på min liste!

  Håber, du får en ligeså god Store Strikkesøndag som vi havde første gang :-)

  SvarSlet
 2. Hejsa
  Flot flot ugle trøje.
  Kan det passe jeg så både dig og trøjen på Kvindemuseet i dag til Isager strikke dag ?

  SvarSlet
 3. Tak for roserne og jo, jeg (og uglerne) var at finde på strikke dagen i dag :-) Ærgeligt at jeg ikke lige fik hilst på dig, Nynne!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...