søndag den 18. oktober 2009

Turkis delight


Jeg blev udfordret af Birthe til lidt farveleg; find 7 turkise ting! - det var ikke let, da denne nuance ikke er videre fremherskende i det lille hjem :-)
Jeg synes nu, at det var sjovt at gå på jagt herhjemme og fik endda leget lidt med at lave mosaik billeder, så lærte jeg også lidt i dag!
Nå, men hvad fandt jeg så? Jo, lidt turkis silkebånd fra skuffen og da eget garnlager ikke gemte turkis, kunne den da fremvises på Holst garns farvekort - endnu en grund til at skaffe sig et farvekort ;-)
Lidt bøger fra bogreolen (der i øvrigt er farvesorteret), min elskede forlovelsesring, et tørklæde og et par øreringe i turkis murano glas. Til sidst et cocktail-glas, som man kunne drømme sig til at være fyldt med en herlig mojito - skål!

Udfordringen var som sagt sjovt, så jeg giver den videre til Mette, Søhesten og Tina, som får fornøjelsen af at gå på jagt efter 7 ting i GULD!

Til sidst kan jeg lige tilføje at mit topstykke der før var på pind 186, er nu på - hold godt fast - pind 0! Det hele er trævlet op. Jeg fik endelig sat pinde nok i, så jeg kunne prøve den og den var som frygtet aaaalt for stor - så det blev en ommer! Lader den lige ligge en uges tid og så går jeg til den med fornyet energi, en størrelse mindre og på pinde 3.

Nu, godnat herfra :-)

5 kommentarer:

 1. Hej Lykke , sikke fine turkis ting du har fundet , det havde jeg aldrig selv kunnet klare , ikke fordi turkis er en skøn farve .... Hvor trælst , på godt nordjysk , med dit topstykke , for det er et stort arbejde med det tynde garn ... py-ha kan godt forstå du li skal ha en pause . God søndag :-))

  SvarSlet
 2. Udfordring modtaget! Glæder mig. Skal dog lige på højkant igen ovenpå influenza.

  SvarSlet
 3. Garnmoster: tak - og også god søndag til dig
  :-)

  Mette: Håber du bliver frisk i en fart - god bedring herfra!

  SvarSlet
 4. GULD???? Gisp... jeg tror ikke jeg ejer noget med GULD!!! Jeg går konsekvent udenom guld :D:D:D

  SvarSlet
 5. Aj jeg må simpelthen give fortabt :D Jeg har INTET i guld ud over EN gammel ring..... Jeg undgår alt med guld i ;)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...