tirsdag den 27. oktober 2009

Lidt færdige projekter

....... er der at vise frem! Jeg er blevet færdig med mit første rigtige hækle-projekt, nemlig huen til min datter. Jeg synes den er blevet rigtig fin og jeg har bestemt mod på at kaste mig ud i mere hækling. Min søde tøs fulgte tæt med i frembringelsen af huen og skulle en morgen prøve den, så jeg kunne måle hvor langt jeg var fra aflukning. Hun synes den var rigtig fin og ville gerne have den på i skole, da jeg så protesterede og indvendte at der jo stadig sad pinde i, var hendes kommentar -" jamen, jeg skal nok passe på at pindene ikke falder ud" Ti hi, skønne tøs! Hun måtte nu vente til den var helt færdig!
Jeg er også blevet færdig med et par strømper, som har siddet på pindene laaang tid. De er af rester af Brugsens strømpegarn og de er godt nok ikke særligt pæne!! Strukturen i dem synes jeg er flot, men farveskiftene ødelægger det hele. Som varme sokker i støvlerne skal de jo nok komme til nytte, men de bliver nok ikke lige flashet til alverdens strikkefestivaler ;-)Endelig så har jeg turneret til diverse strikkecafeer den sidste uges tid. Først var det den månedlige hyggeaften hos Mette i Garnværkstedet - igen et hit! Torsdag lykkedes det mig endelig at få det til at passe med at komme "Hos Sofies Forældre" sammen med andre strikkere fra Ravelry- det var også rigtig hyggeligt, håber jeg kan få det til at passe en anden god gang.
Endelig så var jeg i går til arrangement med Annette Danielsen på Lystrup bibliotek sammen med Mette - og en masse andre strikke-nørder ;-). Det var også rigtig godt! Annette fortalte om inspirationen til hendes designs, kom med en masse praktiske tips og slap os løs med strikkeprøver på forskellige teknikker, som hun anvender i hendes designs. Jeg kastede mig over vendestrik a la Annette og stik af biser - skønt at lære noget nyt! Nedenunder kan I se min lille strikkeprøve, nåede ikke så langt, for jeg skulle jo have alle guldkornene fra Annette med også :-) Vi fik lov til at gramse lidt på trøjerne fra Strik Naturligvis, der er godt nok endnu en håndfuld projekter til min to do liste!
4 kommentarer:

 1. Den er blevet rigtig sød og fin:-)

  SvarSlet
 2. Ualmindelig sød hue, hvor har du opskriften fra? Kan da godt forstå, at hun ikke ku´ vente :-)

  Modellerne i Strik Naturligvis er bare "must haves" ;-)

  SvarSlet
 3. Tak for roserne :-)
  Opskriften er fra Hotte huer til børn af Lene Holm Samsøe. Min version er lavet i Drops baby merino.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...