søndag den 11. oktober 2009

Ishbel i husSå fik jeg færdiggjort fødselsdagsgaven til svigermor. Ishbel sjal/tørklæde i brændt orange bomuldsgarn. Svigermor er ret glad for den orange farve, så mon ikke det bliver et hit? Hun er ihvertfald typen der sætter pris på at man har lavet noget selv, måske endda i en grad så hun ikke kan nænne at bruge det! Det må jeg lige arbejde på :-)
Det skrider også godt frem med topstykket. Jeg glæder mig rigtig meget til at kunne prøve det, jeg er lidt bekymret for om det er for stort! Efter at have set Mettes topstykke på, er jeg blevet ekstra ivrig efter at gøre mit eget færdigt - det var nemlig blevet rigtig godt. Måske er det også mængden af projekter jeg gerne vil i gang med der driver værket, synes det bobler af ideer i hovedet på mig i disse dage. Så, åhh hvor ville jeg gerne holde efterårsferie nu sammen med min lille famile. Have tid til hygge, samvær og kreativitet, ahhh. Men nej, eksperimenter og kursus venter, så jeg vil i stedet glæde mig til at komme hjem til kaffe på bordet og forventningerne til en laaanng juleferie :-)
God ferie til jer der er så heldige!

4 kommentarer:

 1. Hej Lykke
  Mon ikke svigermor bliver rigtig glad for dette fine sjal.
  godt gået.
  Det går jo godt fremad med topstykketglæder mig til at se det færdigt,
  hilsen Joan

  SvarSlet
 2. Åh ja, hvor det kan boble og syde - mon ikke du får afløb på senere tidspunkt :-)

  Sødt lille sjal til svigermor, jeg er vild med orange, selvom det ikke lige hører til den farveskala jeg kan bruge :-)

  SvarSlet
 3. Sødt sjal til svigermor. Dejligt, når man kan give strikgaver, der bliver modtaget med glæde. :-)

  Jeg har det på samme måde med dig ang. efterårsferie. Jeg har frygtelig travlt, har deadline i næste uge, men ville bare SÅ gerne have holdt ferie. Jeg glæder mig også til en lang og dejlig juleferie sammen med familien, hvor jeg forhåbentligt slet ikke behøver tænke på arbejde. :-)

  SvarSlet
 4. Hej med dig!
  Læs du bare dine ideer af her hos mig. Glæder mig til at høre flere.
  Kh Mette

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...