mandag den 23. april 2012

Petrine og Paperdoll mix


For lææænge siden forelskede jeg mig i de smukke farveskiftende Kauni nøgler og jeg var helt vild imponeret over nogle af de mange projekter på Ravelry, hvor de har kombineret 2-3 nøgler i mønsterstrik. Jeg vidste derfor også at jeg selv måtte gøre forsøget.... Her har jeg taget udgangspunkt i modellen Petrine, som jeg har strikket til hende. Ved at gå op i str. 12 og så en noget mindre strikkefasthed, så kom den til at passe mig.


Jeg startede med raglan-udtagninger over de første 10 striber og så regnede jeg mig frem til at opnå de sidste udtagninger i løbet af Paper Dolls mønster-rapporten. Farveskiftene er helt tilfældige, så jeg var lidt ked af at man ikke rigtig kan fornemme armene på pigerne - til gengæld er stykket med skørter og ben blevet super godt.

Jeg er rigtig glad for kjolen, synes dog der er lidt for mange buler i den - håber de forsvinder lidt inden efteråret, hvor den jo nok skal blive brugt en masse ;-)

Fakta
Mønster: Udgangspunkt i Petrine, med mønsterrapport fra Paper Dolls
Garn: Kauni i EC og EH
Pind: Knitpro nr. 3
Ændringer: Slog op som til str. 12 og fulgte raglan-indtagninger indtil mønster-rapport. Jeg tog ikke ud efter ærmegabet, da jeg gerne ville have en kropsnær kjole (hvilket jeg i den grad også fik!)
Hot or not: Jeg er vild med udtrykket i kjolen, så den er helt sikkert hot!

13 kommentarer:

 1. Den er flot, jeg er vild med kombinationen af mønsterstrik og kaunigarn. De dansende piger er lige prikken over i'et. Og så kan jeg altså ikke få øje på nogle buler, den sidder perfekt og klæder dig godt.

  SvarSlet
 2. Den er rigtig fin og det er super gode farver :-)

  SvarSlet
 3. wow hvor er den smuk!
  Det må da blive en yndlingskjole! :-)

  SvarSlet
 4. Den er superlækker! Modellen er så god, farverne meget, meget flotte sammen og hvor er det fedt med de skønne Paper Dolls, der danser rundt om dig!

  Jeg har en idé om at bruge Kauni, i de samme farver som du har brugt, til en lang stribet cardigan - hvis altså jeg får tid til at strikke den en dag....

  SvarSlet
 5. Nydelig - flotte farger! Jeg har aldri strikket med garnet, men skal ha det i "bakhodet" sammen med alt det andre jeg egentlig skulle ha strikket:-)

  SvarSlet
 6. Den er simpelthen så flot den model, og Kauni er så dejlig varmt et garn, så skøn tunika, der godt måtte hænge her i mit skab.

  SvarSlet
 7. Jamen den taler for sig selv!! Petrine er et genialt udgangspunkt for kauni, og ideen med paperdolls er genial. Jeg er rigtig vild med farverne og syntes den sidder godt, buler eller ej!!

  SvarSlet
 8. - Lige til at blive glad i låget af. Dejlig sag med humor og smukke farver;-)

  SvarSlet
 9. Jeg synes også den er blevet super flot. De små piger er bareprikken over i'et..flot og jeg kan ikke se den bliver ringer af at de ingen arme har.
  Kh. Lis

  SvarSlet
 10. Jeg er vist lidt sent på dette indlæg men skynder mig lige at synge med de andre .......den er så FLOT ......hvilke lækre farver du har sat sammen,

  Den sidder perfekt og de skønne dansende Paper Dolls er lige prikken der gør det.

  Kh Jane

  SvarSlet
 11. Hvor er den bare blevet fin!
  Super smukke farver, og så passer den jo bare på en prik!

  SvarSlet
 12. Hej Lykke
  Du laver sådan nogle fine ting, men du er savnet her i blogland. Har du ikke lyst til at blogge igen? Det ville være dejligt at høre lidt nyt fra dig.

  Mange hilsner
  Susanne.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...