fredag den 7. juni 2013

Siden sidst

Hov, så gik der lige et år og jeg faldt af blogbussen! Hvad skete der??? Tjah, jeg fik bare nyt arbejde med lang transporttid og så forsvandt overskudet til at passe bloggen. Nu er der sket det fantastiske, at lille Veronika blevet en del af vores liv og jeg går hjemme på barsel :-) Da strikkeriet heldigvis ikke er blevet lagt på hylden, vil jeg prøve at blæse lidt liv i bloggen igen.


Det seneste der er kommet af pindene, er en Tankestreg lavet i Arwetta og strikket på pind 2,5, så den svarer til str. 1 år. Selv om Veronika kun er knap 6 mdr., så passer hun allerede tøj som en 1-årig ;-)


8 kommentarer:

 1. Så for den! Se hvem der er tilbage i blogland!!! Very nice :-) Du har været savnet!!

  SvarSlet
 2. Tillykke! Og velkommen tilbage.

  SvarSlet
 3. Stort tillykke! Nye tider, nye muligheder - jeg er også mere eller mere faldet af blogland :´/
  Er i stedet landet på IG (hebergkrogh).
  Rart lige at høre fra dig :)

  SvarSlet
 4. Hej
  Det er jo også virkelige liv som livet skal leves. Og sikke sød og fin hun er. Tillykke med hende. Sød kjole du har strikke til hende.

  SvarSlet
 5. Hun er bedårende. Hjertelig tillykke og hjertelig velkommen hjem til blogland. Du har været savnet.

  SvarSlet
 6. Ville takke for besøket på min blogg og blir mødt av en nydelig baby i en flott tankestreg !! Tenk å ha sånn en nydelig liten en å strikke til :)Tillykke !! Det var mye fint å finne på bloggen din :) Ønsker deg en flott uke .

  SvarSlet
 7. Rart at "se" dig igen. Jeg havde faktisk opgivet, men så i dag tjekkede jeg lige alligevel, og voila, nyt job, baby og gang i strikkepindene og bloggen igen. Veronika er et herligt navn, hvis jeg havde fået en datter til, var hun også kommet til at hedde sådan.
  Tillykke med det hele.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak skal du have :-) Pindene har heldigvis ikke stået stille, men bloggen blev lidt svær at få tid til! Håber at kunne holde det ved lige når jobbet melder sig igen :-) og jo, Veronika var både en længe ønsket baby og et længe ønsket navn, så de passer helt godt sammen!

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...