onsdag den 3. august 2011

Tour de Mohair


Så er vi hjemvendte efter en dejlig sommerferie. Som en ægte garn-nørd må man undersøge butikker i nærheden og det kom i år til at stå i mohair's tegn. Da vi nu var på på Jesperhus på Mors, tog jeg sammen med Camilla på besøg hos Dansk Mohair. Det var en skøn butik med mange egne lækre modeller, som kunne prøves på og beundres. Der var mange projekter der fristede, men tunikaen herover lokkede så meget, at jeg ikke kunne modstå, så med hjem kom den i chokoladebrun og æblegrøn til kraven.  Også en slå-om trøje fik jeg garn og opskrift til, så der er endnu et par nøgler garn til lageret ;-)


Da vi efterfølgende var omkring Ringkøbing, måtte jeg en tur forbi Tind Mohair. Også denne butik er enormt lækker. Jeg kan så godt lide, at der er mange opstrikkede modeller, som man kan prøve på. Denne stribede trøje i mohair forelskede jeg mig godt nok i, farvesammensætningen (lilla striber med orange kanter) havde jeg ikke selv fundet på, men det så knaldgodt ud!

Jeg fik også bekræftet, at jeg helt sikkert skal have lavet mig en udgave af Geilsk ærmeling. Hurra for gode garnbutikker!! - og som man siger "Ude godt, men hjemme bedst", så i morgen må jeg lige forbi yndlings-garnbutikken og se om der skulle være sket lidt nyt :o)

7 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig overskrift :)
  Bare dejlige køb fra en skøn tur!

  SvarSlet
 2. Så mye fint du fant på din tur:)
  Kombinasjonen av lilla og oransje var fræsh:)

  SvarSlet
 3. Det er altid dejligt med ny inspiration:-)

  SvarSlet
 4. Lækre sager. Og du har helt ret; lilla/orange kombinationen ville jeg heller ikke have fundet på, men den er flot og fræk.

  SvarSlet
 5. Dejligt med nye ideer.Er helt vild med tunikaen øverst.

  SvarSlet
 6. Tak for turen søde, det var en fornøjelse at gramse garn sammen med dig!! Glæder mig til at følge projekt tunika!!

  SvarSlet
 7. Der må jeg simpelthen hen! Sikke en skøn tunika - den glæder jeg mig til at se og den stribede er da utrolig kæk, men du stod imod, kan jeg forstå ;-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...