onsdag den 24. august 2011

Nogle ting egner sig bare ikke til fotografering..


I denne tid knokler jeg løs med den fine mohair tunika, som jeg købte ind til  hos Dansk Mohair på Mors. Den er bare dræbende kedelig at strikke og det føles ikke som om, at jeg kommer nogen vegne. Tunikaen strikkes på tværs, så der er mange masker i gang og pindene er laaange. Efter 3 uger hvor jeg har været (næsten) helt strikke monogam, mangler jeg nu lidt over halvdelen af rygstykket og så det sidste sidestykke hvor for- og bagstykke samles. Hep lidt på mig - jeg trænger til det ;-)


Nå, nok ynk, det skal jo nok blive til en skøn tunika, som er alle anstrengelserne værd.
 Jeg kan vise jer denne lille trekant, som er del af en lidt større samling. Jeg fik nemlig startet op på en lille taske, der skal sættes sammen af 25 af sådanne trekanter. Farvespillet er bare SÅ fint og jeg tror at det bliver til en fin lille taske - altså lige når jeg har fået lavet tunikaen færdig ;-)

6 kommentarer:

 1. Ja det kan godt være lidt svært at se helt hvordan den kommer til at se ud, men jeg følger spændt med og hepper på dig.

  Sikke nogle flotte gaver du har fået til pige- komsammen.

  SvarSlet
 2. Hep hep hep hep :-) Du bliver Sååååååå glad for den når den engang bliver færdig.

  SvarSlet
 3. Det er da også skønt somme tider at have et strikketøj, der ikke kræver for meget tankegang - lige pludselig er den færdig :)

  SvarSlet
 4. Kom så lykke, kom så lykke. Hvis du drikker kaffe (eller rødvin...) med mig samtidig går det som en leg :-)

  SvarSlet
 5. Det er nu godt at have lidt at skifte mellem. Jeg er meget spændt på at se den taske:-)

  SvarSlet
 6. Jeg hepper også :-)

  Glæder mig til at se dig i den når du er færdig - lige om lidt!!!

  Taskeprojektet ser spændende ud og ja, selvfølgelig skal man da skifte lidt mellem forskellige strikkeprojekter når/hvis det ene bliver for "kedeligt" :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...