mandag den 29. august 2011

En skål med efterår


Mens jeg strikker løs på min tunika, kom jeg liiige til at købe ind til næste projekt - ups! Jeg kunne bare ikke stå for det smukke, gyldne farvespil i Colorado garnet og da Mettes lager er ved at slippe op og garnet ikke kan skaffes mere - ja,  så var det jo tid at slå til! Jeg har udset mig denne lækre og lidt specielle top, som skal strikkes op meget snart. Så bliver det tid for en skøn lille udfordring, jeg skal nemlig først lære en moebius opslagning :-) Jeg har smugkigget lidt på en youtube video - jeg tror godt jeg kan - ellers ved jeg jo, at der er hjælp at hente herude i blogland!


Jeg vil for en gangs skyld også give en anbefaling af noget, der slet ikke har med garn og opskrifter at gøre; jeg har nemlig læst en FANTASTISK bog! Det er sjældent, at jeg bliver så opslugt, som jeg har været af "Niceville". En bog om hvide fruer og sorte tjenestefolk og forholdet imellem dem, så har jeg vist ikke sagt for meget. Jeg elskede den, så LÆS løs.....måske bliver du lige så begejstret.

7 kommentarer:

 1. Det er en fantastisk bog - en af de bedste, jeg har læst længe :-)

  Smukt, smukt gyldent garn og toppen ser særdeles interessant ud :-)

  SvarSlet
 2. Jeg tror den farve bliver fantastisk til dit projekt! Jeg glæder mig til at se den færdig og vil glæder mig over at du bagefter kan vise mig hvordan man gør.

  SvarSlet
 3. Det er et lækkert garn og toppen ser spændende ud. Glæder mig til at se den færdig.
  Den bog skal jeg helt sikkert læse. Jeg har hørt at romanen "Frihed" også skulle være virkelig god, men har endnu ikke læst den.

  SvarSlet
 4. Lækkert garn, der jo nærmest ligner "guld". Spændende projekt du der skal igang med.

  Måske man skulle kaste sig over "Niceville". Lyder interresant.

  Kh. Majbrit:)

  SvarSlet
 5. Mums hvor noget lækkert garn du har købt.Det kunne være man lige skulle køre omkring,har ikke så langt derud.Måske lidt farligt :O))
  Vil da lige se om man kan få bogen som lydbog,så kan der jo strikkes samtidlig :O))

  SvarSlet
 6. Sikke en sød bluse, den bliver flot i den farve garn. Spændende måde den skal strikkes på.

  Tak for bogtips

  SvarSlet
 7. Lyder godt. Er snart færdig med min trilogi. Kan man låne?

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...