tirsdag den 5. juli 2011

I mit næste liv vil jeg være perfektionist


Det går virkelig fremad med Cecilia blusen nu, da jeg nåede til det glatstrikkede midterstykke, kom der pludselig fart på. Jeg glæder mig i den grad over garnet, som har det smukkeste spil og som er dejligt, ikke-fnuggende at strikke med. Nu da jeg er kommet til at skulle lukke af til ærmerne, falder det mig dog i øjnene, at jeg har lavet en fejl i mønsterstrik delen, så spidserne af hulmønstret sidder lidt skævt - jeg troede det var meningen, men nu kan jeg godt se, at det ser lidt fjollet ud. Som sagt, jeg er ikke den store lace-strikker!! 


Jeg har ført lange diskussioner med mig selv her til aften, om hvorvidt jeg skal pille op eller om jeg skal fortsætte. Jeg orker bare ikke at skulle til at pille op i mønsterdelen med alle de slå om-masker og jeg kan heller ikke se, hvor det er gået galt. Så nu fortsætter jeg og overbeviser mig om, at jeg nok ikke lægger mærke til fejlen når den er færdig....Næste gang dobbelttjekker jeg efter hver mønsterpind (yeah, right!)

9 kommentarer:

 1. Det er måske kun dig selv der ser det når du har den på. men jeg kender godt det med om man skal pille op eller hvad. Tit ender det altså med at det kommer op igen, men det er jo hvordan ens temperament er. Det er et rigtig flot mønster !

  SvarSlet
 2. Sådan som jeg ser det, er det kun den sidste mønsterpind den er gal med.
  Jeg ved det ville irritere mig, men sådan er vi så forskellige :D

  SvarSlet
 3. Jeg ville også fortsætte og så prøve at "glemme" den lille fejl. Som Helle nævner er det måske kun dig selv der kan se det.

  Rigtig flot mønster.

  Kh. Majbrit:)

  SvarSlet
 4. Nydelig bluse og nydelig garn! Min erfaring er at jeg ikke irriterer meg over feil når plagget vel er ferdig, kun mens jeg strikker. Så jeg ville fortsatt! :)

  SvarSlet
 5. Nej nej nej Lykke, du vil ikke være perfektionist!! Du er bedst som du er!! :-) Trøjen bliver smuk med de fejl den nu har, du kan jo altid strikke en ny ( jeg vil genre have en, lol).

  Jeg glæder mig som en gal til at se den og især dig "live" når vi er hjemme fra de varme lande.

  Stort knus her fra SF :-)

  SvarSlet
 6. Jeg har ingen erfaring med perfektionisme, men tror det må være lidt anstrengende:-) Så mon ikke du skal være glad for at være som du er?

  Blusen er smuk som den er!!!!

  SvarSlet
 7. Jeg synes også, du skal lade det være godt for denne gang, hvis du mener, du vil komme til at bruge blusen med de småfejl, den nu engang har :-)Garnet ser iøvrigt meget smukt ud :-)

  Når jeg strikker lace, checker og tæller jeg på ca. hver 2. pind, så kan jeg altid nå at rette op, men det kan stadig være p....irriterende at skulle pille 1 p. op, hvis man sidder med 500 masker ;-)

  SvarSlet
 8. Søde Lykke. Du ville jo ikke være Lykke, hvis du var perfektionist! Og jeg vil have min Lykke, så strik du bare videre. Meget gerne her hos mig. Tøsestrikkeaften i næste uge??? Gælder både dig og vores snart hjemvendte Camilla.

  SvarSlet
 9. Den blir kjempefin!! Og når du er ferdig er det nok berre du som legg merke til feilen. ;)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...