tirsdag den 14. juni 2011

Romantik i maskeform


Min mormor er pjattet med alt hvad der er yndigt og lyserødt. Derfor ville jeg glæde hende med et par lyserøde hjerte-sokker - også en chance for at holde min 2-på-en-gang magic loop metode ved lige!Mønstret var let at følge, men jeg synes at Arwetta garnet splittede en del og det var lidt træls. Jeg har før strikket med Arwetta og været glad for det, dog på lidt større pinde og det er måske lige netop det, der gør forskellen.

Mormor blev meget begejstret og så bliver jeg igen SÅ glad for at kunne give noget væk, som er helt personlig og hjemmelavet.

Faktaboks:
Mønster: Love Struck Hearts
Garn: Classic Arwetta
Pinde: Knitpro rundpind nr. 2½
Hot or not: Tror både de giver fod- og hjertevarme :o)

6 kommentarer:

 1. Sikke "nysselige" lyserøde strømper. Godt at hun blev glad.
  Joe - det gælder om at holde sine kundskaber vedlige, og når det så kan indbefatte lækkert strikketøj - så siger jeg ikke nej ;-)

  SvarSlet
 2. De er godt nok lyserøde. Men dejligt at modtageren blev glad for dem.

  SvarSlet
 3. Åh, så fine. Godt at mormor blev glad :-)

  SvarSlet
 4. Nej, hvor er de fine, passer perfekt til mormor, og hvor dejligt at nogen gider have vores strikkerier. Bryder mig heller ikke om at strikke sokker i Arwetta, men på større pinde er det ok.

  SvarSlet
 5. Hvor skønt at du endelig blev færdig!! Og hvor er de blevet fine!! Nu kommer mormor til at svede fusserne hele sommeren, for dem kan hun da slet ikke nænne at tage af igen :-)

  SvarSlet
 6. Så fina hjärtesockar!
  Har laddat ner mönstret...
  /Ann-Britt

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...