onsdag den 21. juli 2010

Hæklegarn??


Jeg er 4 cm. fra at skulle lukke af på min Nederdel fra "Feminin Strik". Jeg har strikket den i Safran bomuld fra Drops. Der står i opskriften at der i overgangene mellem mønstrene og i top og bund skal hækles en kant med hæklegarn. Hvorfor? Er det tyndere garn? mere holdbart? Kan jeg ikke bare bruge resten af mit Safran? Håber der er lidt hjælp at hente hos nogle kyndige strikkere/hæklere :-)

4 kommentarer:

 1. Super flot nederdel. Jeg har også strikket den. Du skal bruge hæklegarn, da det er tyndere ellers bliver kanten du hækler på ikke pæn. Hæklegarn har også et blankt skær.
  Merete

  SvarSlet
 2. Hej

  Jeg har strikket to stk af den, den ene i Kick og den anden i tyndt uldgarn, men jeg har ikke hæklet i rillerne eller for neden, synes ikke det er nødvendigt.
  Det hæklegarn der er nævnt er tyndt, det man feks bruger til at hækle fine lyseduge af.
  Jeg har planlagt flere af disse smukke nederdele i uldgarn, de bliver gode til vinter med tykke strømper og støvler.

  Mange hilsner

  Hanne

  SvarSlet
 3. Mange tak for råd og kommentarer. Jeg har købt noget hæklegarn i dag og bliver nok klar til at starte hæklingen i morgen :-)

  SvarSlet
 4. Jeg har også strikket en, men undlod kanterne ;-) Så den kan strikkes som man vil, men hæklegarn giver altså lige den der blanke finish, så den skal nok blive fin :-) Det er en superlækker nederdel - både at strikke og have på :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...