lørdag den 17. juli 2010

En moderne cardigan

For noget tid siden købte jeg noget billigt Silkegarn hos BC garn. Det har den fineste grønne farve og da jeg faldt over opskriften til "Modern Garden Cardigan" (Ravelry-link), måtte jeg bare i gang. Hele pasformen i cardiganen kommer ved hjælp af bladmønstret. Den er ret sjov at strikke og med pinde nr. 8, går det også pænt stærkt. Der er gået ca. 55o g. til og det sjove er, at når man sidder med den i hånden, så føles den ret tung og klodset - men når den er på, har den en rar lethed over sig. Min udgave er blevet noget længere, hvilket nok især må tilskrives at 1) Jeg har pygmæ højde og 2) for at trøjen skulle tørre ordentligt, kom den til sidst på en bøjle - ups!

Desværre gjorde jeg den fejl, at vaske cardiganen mens den var knappet, så der er nu blevet hevet så meget i knapperne, at forstykkerne ikke sidder til. Det må jeg kunne justere med lidt syninger hist og her.

Jeg lovede vist også at vende tilbage med billeder af mine babushka øreringe, de kommer så her sammen med nogle fine røde porcelæns-blomster, som jeg også faldt for! (selvfølgelig udstillet i et garnnøgle ;-) )


4 kommentarer:

 1. Det er en dejlig cardigan du har fået lavet der.
  Dine øreringe er super flotte.

  SvarSlet
 2. Meget lækker sommercardigan du har strikket.
  Søde øreringe:-)

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin.. Den må jeg vist ha på to do listen ;-) Og sikke fine øreringe også.

  SvarSlet
 4. Synes det ble en veldig fin cardigan, og det gjør ingenting at den er litt lang :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...