mandag den 12. april 2010

Mine projekter

Der er ikke så meget færdigt strik at vise frem her for tiden. Det skyldes måske nok at jeg har gang i en del projekter samtidigt. Sådan kan jeg godt lide at arbejde, selvom nogle af projekterne emmer lidt af dårlig samvittighed. For eksempel min strikkede taske. Den har efterhånden været færdigstrikket noget tid, mangler bare lige en lille meter af hanken og så det som nok bremser mig - isyning af foer. Heldigvis har Tina lovet mig lidt assistance i form af skitser af hendes tilsvarende projekt. Glæder mig faktisk til den bliver færdig, jeg skal bare liiige...... strikke en ugletrøje til min veninde. Den er heldigvis hurtig strikket på pinde nr. 5.5 og min begejstring for Silke-alpacaen er ikke aftaget, så et hurtigt bud vil være, at dette er mit næste færdige projekt.

Cocleshell scarf er mit koncentrations-strik, her skal der tælles og holdes styr på masker. Det er en fryd at strikke, for jeg begejstres hele tiden af hvor smukt det bliver med de korte farveskift og muslingemønstret. Det kommer til at tage noget tid, men det gør ikke spor :-)

Topstykket er jeg ved at være i mål med. Jeg har lige taget ud sidste gang ifølge opskriften, tror dog jeg forlænger med 30 omgange - jeg er ikke den store buksepige, så vil gerne bruge den som kjole. Så tæt på målet er motivationen dog ikke så stor. Sådan som solen skinner og varmen kommer til, bliver den aaalt for varm at have på, så ingen hastværk her :-)

Sidst, men ikke mindst har jeg gang i flæsetoppen fra BC garn. Det er en model til udstilling i Mettes butik. Jeg synes modellen er helt vild sød og kunne godt finde på at strikke en udgave til mig selv også - MED flæser ;-)

Som I kan se bliver jeg ikke arbejdsløs lige forløbigt :-) Jeg har jo slet ikke nævnt alle de projekter, som jeg har liggende klar - står dog fast på at der ikke må startes noget nyt op før 2 projekter er lavet færdig!! (underbevistheden taler: yeah, right!).

11 kommentarer:

 1. Mange flotte projecter du har gang i, det er rart at have lidt at skifte imellem.

  SvarSlet
 2. Det er godt nok nogen flotte projekter du har gang i. Jeg er vild med din taske.
  Merete

  SvarSlet
 3. Skøøne ting du har gang i , skønt at have noget at skifte med :-) Din taske bliver rigtig sød , og topstykket er en klar favorit , som jeg næsten ikke kan undvære , min er også kjolelængde . Ha en god dag .

  SvarSlet
 4. Fine ting du har gang i. Også rart med strik til enhver lejlighed:-)

  SvarSlet
 5. fine, fine ting du har gang i der.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 6. Hvor er opskriften på tasken fra ?

  SvarSlet
 7. Dejlige ting allesammen - og nogle er jo nærmest færdige ;-)

  Dit tørklæde ser virkelig lovende ud, kan godt forstå, at du er begejstret for at strikke på det :-)

  SvarSlet
 8. Sikke mange dejlige kommentarer - tak for det :-)
  Violykke: Tasken er fra Noni og hedder In the sculpture Garden. Opskriften kan købes hos 123knit.com (dansk side).

  SvarSlet
 9. Vældige fine ting du laver :-))

  SvarSlet
 10. Sikke en masse spændende ting du har gang i. Er helt vild med den lille taske :) Og tak for din hilsen på min blog, troede slet ikke der var nogen der læste det :)

  SvarSlet
 11. Jubiiii.... så flot!

  Jeg har længe forsøgt at oparbejde mod til at strikke den taske (hvad er det nu mærket hedder? De er sååååh lækre).
  Og så er du også igang med Topstykket fra Geilsk ;)
  Den er min faster ved at strikke til mig (jeg er nemlig ikke super go' med små pinde).
  Søde faster ;)

  Meget flotte ting du laver
  Komplimenter herfra

  Ha' en dejlig dag
  Kristine

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...