onsdag den 3. juli 2013

Den smukke Bella

Jeg har været så forudseende at lave en lun trøje til Veronika, som hun forhåbentlig kan passe til efteråret. Det er opskriften fra det fede opskriftshæfte "Babystrik på pind 3" af Lene Holme Samsøe - der er bare SÅ mange fine opskrifter deri!


Garnet er en dejlig blanding af uld og silke - det melerede look er måske ikke det bedste til at vise strukturmønster frem i, men til gengæld er trøjen lækker blød og lun. 
Det var svært at finde knapper der passede til, så istedet for at prøve at ramme den rigtige nuance af koral, så valgte jeg de brune blomsterknapper - jeg synes de er rigtige fine :-)

Faktaboks:
Model: Bella trøje fra "Babystrik på pind 3", str. 9-12 mdr.
Garn: BC Granite i koral - ca. 80 g
Pinde: Knitpro nr. 2 og 2,5
Ændringer: Lavede 8 knaphuller i stedet for 4-5 og lavede dobbelte omslag i stedet for enkelte til knaphullet - ellers var de blevet alt for små. 
Hot or not: Jeg satser på at den bliver et hit til efteråret!! Er ret positivt overrasket over garnet og må nok finde på endnu et projekt i det garn...
9 kommentarer:

 1. Hej den er rigtig sød og jeg kan rigtig godt li de. Brune knapper, syntes tit at de er flotter når de har en anden farve og man ikke har forsøgt at fange farven men den aldrig bliver helt rigtig.
  Den bliver hun sød i.

  SvarSlet
 2. Hvor er den sød i det melerede garn og knapperne er perfekte til trøjen. :)

  SvarSlet
 3. Trøjen, farven og knapperne er helt fantastiske sammen! Sikke dog en lille skønhed. Glæder mig til at se Veronika i den!!

  SvarSlet
 4. Den ser i al fald hot ud :)

  SvarSlet
 5. Hvor er den sød og knapperne er et fint valg :-)

  SvarSlet
 6. Vakre Bella, veldig pen farge!

  SvarSlet
 7. Den er så sød den model - knapperne gør den bare endnu sødere :)

  SvarSlet
 8. Så hyggelig at du la igjen en kommentar på bloggen min slik at jeg kunne finne bloggen din! Veldig mye fint du strikker :)

  SvarSlet
 9. Herlig denne jakka så ut! :) Tror jeg også må prøve meg på en bella. :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...