torsdag den 11. november 2010

En glad debutant
Længe har jeg gået som katten, ikke om den varme grød, men om mønster-strik! Det har været en discplin, som jeg synes har været lidt skræmmende, men også meget spændende. For at komme i gang, tænkte jeg, at det var godt at starte småt. Min veninde venter en lille Lauritz til december og han skal da bydes velkommen til verden med en lille vest.


Jeg valgte at strikke i 2 tråde Drops alpaca, - lækkert garn, som jeg havde lidt rester af. Det passede dog slet ikke med opskriften, så jeg regnede lidt og slog så masker op til 2 færre mønster-rapporter. Desværre fik jeg ikke ikke lige med i beregningen, at mønstret skulle være symmetrisk omkring halsudskæringen og det er det da slet heller ikke blevet. Det er jeg lidt træt af, men jeg håber at Laurits vil tilgive mig og så vil jeg tillade mig at være godt tilfreds med mit første stykke mønster-strik, som faktisk blev helt pænt strikket :-)


Fakta-boks:
Mønster: Teitur fra Rasmilla, str. ca. 3 mdr.
Garn: Drops Alpaca
Pinde: Knitpro rundpind nr. 3,5 og 4
Hot or Not: Hm, altså bortset fra svipseren ved halsudskæringen, så synes jeg den er til den hotte side.
Lauritz' mor skal da også have en lille ting, så jeg har hæklet endnu et armbånd. Hos Panduro kan man få en pose med en masse blandede knapper, hvoraf nogle er ret kitch'ede og de er perfekte til de armbånd jeg for tiden laver til alle i omgangskredsen.

Til sidst vil jeg da lige gøre opmærksom på en ny blogger. Det er min veninde Camilla, som er gået all in på håndarbejdet. Det er super hyggeligt at dele det med hende. Kig ind til hende her!

5 kommentarer:

 1. Nej hvor er den altså blevet fin! Jeg bokser selv med at 'lære' mønsterstrikning og må sige at det er bliver temmelig meget nemmere af at man strikker rundt og ikke frem og tilbage!!! Indtil videre er det blevet til et par uldne strømper, som allerede gør godt i det kolde vejr :)

  SvarSlet
 2. Den vest er så HOT!! Du godeste Lykke hvor er den bare blevet fantastisk fin!! NU ved jeg da hvor jeg skal søge hjælp hvis jeg en dag kaster mig over mønster-strik :-) Og asymmetrien så jeg slet ikke før du selv skrev det!

  Og mange tak for reklamen Lykke, det var rørende sødt af dig!, Jeg vil meget gerne have gæster forbi bloggen, så I skal alle være så hjertelig velkommen

  SvarSlet
 3. Mønsterstrik er smukt og egentlig ikke så svært, den lille vest er vældig fin. :-)

  SvarSlet
 4. Den er altså bare så fin. Og kan næsten mærke den i fingrene, bare ved at se på den.

  SvarSlet
 5. Det er klart, han tilgiver dig - det har jo også sin egen kunstneriske charme, at det ikke er symmetrisk ;-)

  Det er en superfin debut, en rigtig fin lille vest :-) Og et sødt lille armbånd til mor ;-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...