søndag den 15. august 2010

Fed søndag

I dag har jeg haft æren af at være med Mette på Tekstil messe i Vejle for at købe ind til efterårs-sæsonen. Det er sjovt at gå rundt at gramse på alt det lækre garn, være med til at vælge smukke knapper og bare samle indtryk.

Højdepunktet var (igen) BC garns stand. De havde snuppet designeren Jytte Slente med og hun demonstrerede noget 3-dimensionelt strik, som hun har brugt i et par opskrifter (fx. denne). Det var nogle rigtig spændende prøver hun havde med (studeres her af Mette) og hun var rigtig inspirerende at snakke med. Hos BC garn føler man sig virkelig taget godt imod og man føler sig som dagens vigtigste kunde :-) De snakker og viser frem og har alt den tid i verden man skal bruge - de brænder for sagen og så har de virkeligt noget lækkert garn. Jeg glæder mig til Silkbloom kommer hjem til butikken, for den må jeg altså strikke noget i.

Andre steder på messen føler man sig knapt så godt modtaget. Man bliver flere gange bremset når man spørger om forskellige modeller, for man kan skam ikke tage det som en selvfølge at man kan få lov at forhandle deres varer. Det gør mig altså noget knotten. Jeg kan ikke se at det er så vigtigt hvor stor butikken er eller om der er andre forhandlere indenfor 10 km's afstand. Garnfirmaerne burde da være glad for interessen og kunne vel sælge mere hvis deres varer blev mere udbredte?? I denne webshop tid giver det altså slet ikke nogen mening for mig! Hm, sorry, skulle lige af med det ;-)

En hyggelig stand finder man dog hos Filcolana, her fik vi det opdaterede Arwetta farvekort og kunne se at de er med på noderne; ihvertfald er der kommet neonfarver ind i paletten. Jeg tror faktisk jeg vil lave et par funky neon grøn/gule stribede sokker til efteråret :-)

5 kommentarer:

 1. Uha det må være spændende at være rundt at se alt det nye :-) !!

  SvarSlet
 2. Ja, det siger jeg også :-) Kan godt forstå, du harselerer lidt over visse garnfolks opførsel -jeg tror desværre, der er dem indenfor brancen, der slet ikke har fattet betydningen af webshops endnu!

  Men jeg ser frem til neonsokker, der er godt nok knald på farverne da :-)

  SvarSlet
 3. Sikke da en spændende dag du har haft.
  Det er vist godt at det kun er for fagfolk :-)

  Sikke da en underlig måde at opføre sig på. Godt at det er de gode oplevelser der fylder mest!

  SvarSlet
 4. Det er jo ren slaraffenland du har befundet dig i :) bare det var mig.

  SvarSlet
 5. Det lyder som om at du har haft en spændende og udbytterig dag. Jeg synes altid at det er fedt at være på messer og gå og gramse og nyde de nye materialer. Spændende strik Jytte Slente har fundet frem til.
  Stine:)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...