tirsdag den 9. marts 2010

Bytur

I går da himlen var blå og luften frisk, benyttede jeg lejligheden til at smutte lidt før fra job og gå en tur gennem Århus i solskin. Det var en dejlig tur rundt i byen, hvor jeg fik klaret lidt små-ærinder og fik oset en masse. Jeg var blandt andet forbi Søstrene Grene efter nogle drikkeglas, her faldt jeg over en lille blok med mønstret papir til den beskedne sum af 8,80 kr. - tror jeg skal lave lidt forårs/påskeklip med det.

I Panduro hobby skulle jeg finde foer-stof til min strikkede taske og faldt i tilbudet om 5 meter stof for 100 kr! Jeg valgte 3 forskellige flotte stoffer - det var helt sikkert et godt køb og det var først da jeg kom ud af butikken, at det gik op for mig at jeg absolut ingen evner har for syning ;-)


Men jeg fik da fundet noget stof der matchede tasken og fik også købt en skulderrem dertil. Jeg har planer om at strikke og filte et stribet rør a al taskens striber til at putte uden om remmen og så er det, at spørgsmålene melder sig. Hvordan skal jeg sætte remmen fast??? Tasken har trekantede sider og jeg synes det ser mærkeligt ud at sætte 2 stropper midt på trekanten, øverst er side-stykket for smalt til at sy lapper på! Hm, jeg må i tænkeboks - eller vente til kyndig hjælp kommer på besøg (det er dig mor, så kom!).

På strikkefronten er der for alvor kommet gang i Topstykket igen, men mere om det snarligt .....

6 kommentarer:

 1. Ville gerne straks i Søstrene Grene efter den lille papirsamling. Det ser bare godt ud.
  Og de svampe øre ringe fra epla whau....godt ramt.

  Dejligt lige at få ispiration hos dig.
  Tak for din hilsen på bloggen.

  Karen

  SvarSlet
 2. Hvor er din taske blevet flot, håber du får sat dit for i, glæder mig til at se den færdig.

  SvarSlet
 3. WOW , den er bare for sød din taske , jeg er total vild med de blomster du har sat på, nøj de er fine :-)

  SvarSlet
 4. Det er helt utroligt, hvad der sådan kan dumpe ned i ens kurv, når man er ude at se sig omkring ;-) Det er ganske dejlige stoffer, du har fået med hjem, så jeg håber da, du lærer at sy ;-)

  Tasken bliver simpelthen lækker - den er altså så fin :-)

  SvarSlet
 5. Nææææ fin taske :) Sådan nogen har jeg også lavet 3-4 stykker af :) jeg har så valgt andre hanke. Men klippede foer i et stykke, så det kun skylle syes op langs siderne. Hvis jeg skal skitse det for dig, så fang mig på: momsen @ gmail.com (Uden mellemrum mellem @)

  NØJ noget super lækkert grønt foer!!!! :)

  SvarSlet
 6. Du kan også få linket, så kan du se hvilke hanke jeg valgte:
  http://www.flickr.com/photos/tinaellegaardpoulsen/sets/72157622270104350/
  der er vist 4 tasker fordelt ned ad siden.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...