torsdag den 18. marts 2010

3. gang er lykkens gang...

Topstykket er forsøgt 2 gange før. Første gang var jeg næsten færdig inden jeg prøvede den på - det viste sig så, at den var på størrelse med et villatelt, så trævle,trævle op! Anden gang havde jeg lavet en fejl med udtagningerne, så maskeantallet passede ikke og så var det forfra igen. Efter en tur i skammekrogen, blev projektet genoptaget og jeg er nu godt i gang. Denne gang var jeg klog nok til at få strikket ærmerne færdige med det samme, så jeg kunne prøve undervejs - og nu passer den :-) Den vokser støt og roligt hver dag, tankeløs strikning - hvilket passer mig meget godt i denne tid. Jeg er faktisk meget strikke-monogam for tiden, hvilket jo overhovedet ikke ligner mig ;-)

Jeg har dog fået bestemt hvad der skal fremtrylles af mit tykke silkegarn og det bliver denne fine cardigan, hvor siluetten dannes af bladmønsteret - jeg glæder mig til at komme igang med den - snart!

5 kommentarer:

 1. Denne gang ser den da ud til at passe fint. Glæder mig til at se den færdig:-)

  SvarSlet
 2. Ja nu ser den ud til at passe dig, det er en skøn farve.

  Det er et flot baldmønster i den trøje som du vil strikke, glæder mig til at se den i dit garn.

  SvarSlet
 3. Den ser jo ganske fin ud nu, dejlig farve du har valgt til den.

  SvarSlet
 4. Ja, jeg skal da love for, at den ser ud til at sidde lige i skabet - den skal nok blive god :-)
  Jeg er også monogam - frk. selvdisciplin vil ikke lade mig strikke på andet end Eng - nu tror jeg snart, jeg må sparke hende ud igen ;-)

  SvarSlet
 5. Sådan ,søde.
  Denne gang er den da super.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...