onsdag den 16. september 2009

Hækle hit


Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg ikke er nogen ørn til at hækle. Det hænger nok sammen med, at det ikke er noget jeg har praktiseret så meget, måske fordi jeg ikke er så god til det, fordi jeg ikke øver mig fordi..... Ja, ja, men nu skal det dælme være løgn, så nu kaster jeg mig ud i et lille overskueligt projekt. Jeg vil lave en hat til min datter, som nederst er sat sammen af hæklede firkanter. - Så jeg allierede mig med en hækleguide lånt af Mette og anvisningerne i bogen - og kunne slet ikke komme i gang. Heldigvis var hotlinen til min mor åben og efter en halv times kyndig vejledning havde jeg hæklet disse to :-) Jeg er altså vældig stolt! De er ikke lige store og kunne måske være lidt mere firkantede, men jeg er fløjtende ligeglad, for nu er jeg nemlig i gang med at komme på hækle-vingerne!

5 kommentarer:

 1. Fedt :-) Skøøønt når tingene lykkedes

  SvarSlet
 2. Jeg sagde jo, du kunne. selvfølgelig kan du det. Godt gået!!
  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Godt lille projekt at starte med - det er vigtigt at huske på, at man altså aldrig kan noget, før man har lært det ;-) Du er godt på vej :-)

  SvarSlet
 4. Hej Lykke.
  Dine firkanter ser rigtig fine ud. Det bliver spændende at se hvordan du får dem brugt. Kom sørgeme til at købe 300g hørgarn i dag. Det var nok ikke så godt fordi jeg jo skal op i Mettes butik og kigge på hendes fine uldgarn.
  Kan jeg lokke dig til at spørge hende om hun har Drops nr. 105 til salg
  Knus fra mig

  SvarSlet
 5. Hej mig!
  Desværre, det har jeg ikke. Men du er velkommen alligevel ;-)
  Mette

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...