mandag den 13. februar 2012

Nyt projekt


Nyt fedt strikkeprojekt er sat i gang! Min søde datter vil gerne have en hættetrøje og da jeg fandt denne model, stod der bare Esmaralda på den. Hun har selv været med i butikken og har valgt garn; 2 tråde turkis Gästrike og en tråd lysere merinosilk. Jeg strikker på pind 4,5, så det går nogenlunde hurtigt fremad.


Jeg synes den bliver rigtig fin og har hele tiden lyst til at strikke en pind mere - og hvis jeg skulle gå i stå, bliver der heppet i kulissen "Mor, skal du ikke strikke lidt på min trøje?" :-)

7 kommentarer:

 1. He, he, dejligt med et lille heppekor lige ved hånden..... Så kommer du da ikke til at sidde stille uden hendes trøje i hænderne :-)

  De to farver er skønne sammen og giver en flot melering - kan godt forstå hun venter spændt!!!

  SvarSlet
 2. Det er en fin trøje og farverne spiller flot sammen. Mon ikke den lille utålmodige sjæl bliver glad for den, når den er færdig.

  SvarSlet
 3. Det kan jeg godt forstå, det er også bare den fedeste børnetrøje man kan tænke sig - underholdende at strikke og supersmukt resultat :-) Farven får mig jo næsten til at dåne, men det er vist ikke noget nyt ;-)

  SvarSlet
 4. Den var flott! Gler meg til å sjå resultatet.

  SvarSlet
 5. Ja, det er da en rigtig Esmaralda trøje! Hvor er den fed og hvor er farverne dog skønne!!! Det er alt for længe siden jeg har set dig, siden jeg bliver hurtigere opdateret på bloggen end IRL!! Skal vi ikke lave om på det?
  Knuuuuuuuus

  SvarSlet
 6. Hvor er den flot, og skøn sammensætning af garnet ! glæder mig til at se den færdig ;-) jeg hepper også.

  SvarSlet
 7. Hvor er det et lækkert projekt - kan godt forstå at hun hepper på dig .-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...