søndag den 16. oktober 2011

Den første frost


Min søde mand har fået øje på den smukke model "Frost" af Annette Danielsen og har bedt mig om at lave den til ham. Det kan man jo ikke sige nej til, vel? Især ikke når han egentlig havde forsvoret at han ville eje noget af mit hjemmestrik :-)


Jeg strikker i det nye Gästrike garn fra butikken - det er så dejlig og blødt og med et rigtig fint farvespil. Med den lange løbelængde tror jeg faktisk at jeg kan lave hele trøjen med 400g = 180 kr. Det synes jeg godt nok er billigt, især når det så også er lækkert garn.


Lige nu er jeg i gang med ærmerne - det er mit "taske-strikketøj", altså det jeg slæber med rundt. Eftersom jeg mest sidder herhjemme med hovedet over bøgerne, så går det lidt langsomt - til gengæld er der kærlighed strikket ind i hver eneste maske :-)

7 kommentarer:

 1. Ja det er dejligt når manden (eller teenagedatteren) vil have hjemmestrik. Min mand venter spændt på at jeg bliver færdig med en cobblestone til ham.
  Jeg forstår altså også, når de ikke vil, for der er ret mange grimme trøjer til mænd;-)

  SvarSlet
 2. Gästrike og frost klæder hinanden rigtig godt, og jeg er helt sikker på at de klæder Niels :) Herhjemme er der stadig lang vej før jeg får manden i hjemmestrik!

  Vi ses lidt senere, du ringer bare når kaffen er klar :)

  SvarSlet
 3. Den ser rigtig dejlig ud. Jeg er også så heldig at min mand ind i mellem godt vil have lidt hjemmestrik. Det er bare mine ældste drenge der ikke gider at "eje" nogle af mine krestioner. Heldigvis vil både Josefine og Valdemar gerne.
  Når min UFO månede er slut - er det første der skal strikkes en Stjerne trøje til gemalen - en ala Gudrun&Gudrun. Han er nemig også lidt modig ham min mand !

  SvarSlet
 4. Hvor dejligt at manden vil have sådan en trøje. Den er rigtig flot :)
  Jeg har også en mand, som takker nej til hjemmestrik. Da han var barn kradsede alt uld, og de skulle gå med det :( traume...

  SvarSlet
 5. Det må da give dobbelt varme; uld og indstrikket kærlighed ;-)

  Min mand vil kun have hjemmestrikkede sokker.

  SvarSlet
 6. Hvor ser det spændende ud. Han ender med at se helt godt ud ham manden.
  Godt valg af mønster og garn, det er rigtigt herreagtigt ud.
  Det må være fantastisk at få sådan en kærlighedsbluse.
  Kærlig hilsen Joan

  SvarSlet
 7. Frost er en virkelig lækker model! Kan godt forstå din mand gerne vil have den og med indstrikket kærlighed bliver det hans livs bedste bluse!!!

  Øh, jeg tør næsten ikke sige det, men jeg er da glad for at min mand og mine store børn ikke plager om strik...... Med alle de lækre modeller jeg selv skal have, vil jeg da absolut ikke have tid til at strikke til dem.... Ja, jeg er altså mega-ego på strikkefronten....sorry! Til gengæld lover jeg at når den dag kommer, hvor jeg ikke længere kan finde en model jeg ønsker at strikke til mig selv (vil det nogensinde ske???), så skal jeg strikke til børn og mand!!!!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...