søndag den 10. oktober 2010

Forskud på Halloween


I går var vi inviteret til Halloween fest hos nogle venner. Vi skulle komme udklædt og hvad gør man så, når man ikke lige ligger inde med et catwoman outfit?? Man hækler da et kostume! Jeg tjekkede Ravelry og fandt et par egnede opskrifter og så i gang..
Jeg fandt først en opskrift på et hæklet edderkoppe-slør. Det satte jeg fast i håret med hårnåle og limede en lille selv-lysende edderkop fast. Til den ene hånd hæklede jeg også et spind, som blev sat fast på et hæklet armbånd. Her afveg jeg lidt fra opskriften og lavede et smallere armbånd, som jeg så samlede med en blodrød knap! Det krævede lidt snilde at få spindet hæftet fast på armbåndet så det passede med at spindet blev spændt ud! Heldigvis var Mette på hendes pind, så der var assistance at hente :-)

I løbet af eftermiddagen skulle vi skære græskar. Det var vældig hyggeligt at stå ude i haven, børn og voksne i det lækreste solskin og snitte og grave løs. Niels lavede et græskar med tømmermænd - det fik mange sjove kommentarer med på vejen :-)

Ud på aftenen, fik vi tændt lys i alle græskarene og det var bare så flot. Niels´tømmermands-hoved er nr. 2 fra venstre, det gør sig knapt så godt i mørket, til gengæld var mit og Esmaraldas meget grumt (nr. 4 fra venstre).

5 kommentarer:

 1. Flot udklædning Lykke:-) Sikken en god idé med en Halloween-fest og græskarret med tømmermænd, kan jeg godt forstå fik en del kommentarer - ha-ha:-)

  SvarSlet
 2. Super god idee med at edderkoppe spindet :-) græskarrene ser flotte ud ...

  SvarSlet
 3. Stakkels græskarmand, han ser ud til at være skidt kørende :-(

  SvarSlet
 4. Hej Lykke

  Tak fordi du vil deltage i mit lotteri , dit ønske er noteret :-))

  SvarSlet
 5. Nej altså, hvor er det flot - både edderkoppeslør og armbånd :-) En enkel og meget effektfuld ide, må jeg sige :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...