lørdag den 26. oktober 2013

På tur

Den sidste fredag i min barsel blev brugt i det bedste selskab. Camilla og jeg kørte til den dejligste garn-oase i Gug og blev fristet i den grad! Det var skønt at se garnet "live" og fedt at kunne gå rundt og lave nye farve-kombinationer. Det var også rigtig godt at få hilst på Liselotte og Kenneth - så tak for den gode modtagelse :-)

Det blev selvfølgelig også til lidt indkøb...


Først (og måske bedst) dette smukke gyldne garn; maize i Knoll supersoft og karrygul alpaka til en tempelblomst poncho - den er jeg nemlig helt skudt i efter at have set Liselottes fantastiske udgave


Et nøgle uld/bomuld i den yderst lækre appelsinsorbet - til en vest til Veronika.


Og dejlig blødt merino til en bloomsbury bluse til Esmaralda. 

Det eneste der mangler nu, er så lidt mere tid til at strikke - især nu hvor hverdagen virkelig starter igen. Men lidt har også ret og jeg vil nyde hver en maske :-)

tirsdag den 22. oktober 2013

En blå anemone


Jeg elsker de varme veste til små prinser og prinsesser her i den kolde tid. Veronika skal heller ikke snydes og her kommer den første af slagsen i denne sæson. 


Anemone er en skøn vest - selvom den skal strikkes i for-og bagstykke og syes sammen bagefter. Jeg ved godt at det med sidesømme giver en bedre pasform, men jeg kan nu bedre lide at strikke rundt!!


Knapperne er jeg lidt i tvivl om - det var klart det bedste valg i den butik jeg var inde i, men nu er jeg ikke så sikker mere...måske bliver de skiftet ud!

Faktaboks: 
Mønster: Anemone fra Rasmilla - str. ca. 1½
Garn: En supersoft variant fra gemmerne 
Pinde: Knitpro metalpinde nr. 3
Ændringer: Strikkede skuldrene sammen
Hot or not: Helt sikkert hot :-)


torsdag den 10. oktober 2013

Snabelsko

Det er ikke de store projekter jeg får lavet for tiden - til gengæld er der flere små ting der er blevet færdige. Det første er et par små uldpusser til Veronika. Jeg faldt pladask for modellen med spidse snuder og blade.Efter to gange i vaskemaskinen og lidt strækken, så passer de nu perfekt på de små buttede fødder og kommer til at varme dejligt!

Her svesken med pusserne på - helt kær, ikke?
Nu mangler jeg bare at strikke et par spidse ører til hende, så er elver-looket fuldendt ;-)

Fakta:
Mønster: Elf shoes
Garn: Peru Wool fra Grønhøj garn - 1 ngl + en rest til blade
Pinde: Knitpro nr. 6
Hot or not: Jeg synes de er mega-nuttede og passer rigtig godt på foden!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...