mandag den 29. august 2011

En skål med efterår


Mens jeg strikker løs på min tunika, kom jeg liiige til at købe ind til næste projekt - ups! Jeg kunne bare ikke stå for det smukke, gyldne farvespil i Colorado garnet og da Mettes lager er ved at slippe op og garnet ikke kan skaffes mere - ja,  så var det jo tid at slå til! Jeg har udset mig denne lækre og lidt specielle top, som skal strikkes op meget snart. Så bliver det tid for en skøn lille udfordring, jeg skal nemlig først lære en moebius opslagning :-) Jeg har smugkigget lidt på en youtube video - jeg tror godt jeg kan - ellers ved jeg jo, at der er hjælp at hente herude i blogland!


Jeg vil for en gangs skyld også give en anbefaling af noget, der slet ikke har med garn og opskrifter at gøre; jeg har nemlig læst en FANTASTISK bog! Det er sjældent, at jeg bliver så opslugt, som jeg har været af "Niceville". En bog om hvide fruer og sorte tjenestefolk og forholdet imellem dem, så har jeg vist ikke sagt for meget. Jeg elskede den, så LÆS løs.....måske bliver du lige så begejstret.

onsdag den 24. august 2011

Nogle ting egner sig bare ikke til fotografering..


I denne tid knokler jeg løs med den fine mohair tunika, som jeg købte ind til  hos Dansk Mohair på Mors. Den er bare dræbende kedelig at strikke og det føles ikke som om, at jeg kommer nogen vegne. Tunikaen strikkes på tværs, så der er mange masker i gang og pindene er laaange. Efter 3 uger hvor jeg har været (næsten) helt strikke monogam, mangler jeg nu lidt over halvdelen af rygstykket og så det sidste sidestykke hvor for- og bagstykke samles. Hep lidt på mig - jeg trænger til det ;-)


Nå, nok ynk, det skal jo nok blive til en skøn tunika, som er alle anstrengelserne værd.
 Jeg kan vise jer denne lille trekant, som er del af en lidt større samling. Jeg fik nemlig startet op på en lille taske, der skal sættes sammen af 25 af sådanne trekanter. Farvespillet er bare SÅ fint og jeg tror at det bliver til en fin lille taske - altså lige når jeg har fået lavet tunikaen færdig ;-)

mandag den 15. august 2011

Totalt begavet


Jeg havde samlet nogle af mine dejlige veninder til lidt tøse fødselsdag og ih, hvor blev jeg begavet med skønne ting. Søde, søde Mette havde strikket mig det halve kongerige - og så lige præcis i det Merino print garn, som jeg har aet så tit i hendes butik :-)


Dejlige Camilla havde lyttet da jeg snakkede om at ville lave Løvfalds nederdelen af Annette Danielsen og hun havde været i Fandango for at finde lækre grønne nuancer til mig og så skønne maske markører til.


Og endelig havde skønne Charlotte købt strikkebogen Close til mig - hun havde endda været hos Lisa Renner privat for at hente et eksemplar til mig - desværre var kun hendes mand hjemme, så det blev ikke til en signeret udgave -  men kisteglad, det er jeg!

lørdag den 6. august 2011

Slå-om top


 Indrømmet! Jeg er til den romantiske stil og denne bolero med slå-om effekt falder lige i min smag. Jeg måtte trævle op og starte forfra pga. en strikkefasthed der ikke holdt, men da jeg kom i gang igen, var den meget hyggelig at lave. Der er dog en del monteringsarbejde - det er jo ikke lige min yndlingsbeskæftigelse, men så lavede jeg en deal med min mor - hun monterede for mig og jeg slog op til et par strømper på magic-loop for hende :-) Super handel!




Faktaboks:
Mønster: 19912 fra Dale katolog nr. 199
Garn: Hvid Drops Muskat købt hos Garnværkstedet
Pinde: Knitpro nr. 3
Hot or not: Jeg tror det er en vinder :-)

onsdag den 3. august 2011

Tour de Mohair


Så er vi hjemvendte efter en dejlig sommerferie. Som en ægte garn-nørd må man undersøge butikker i nærheden og det kom i år til at stå i mohair's tegn. Da vi nu var på på Jesperhus på Mors, tog jeg sammen med Camilla på besøg hos Dansk Mohair. Det var en skøn butik med mange egne lækre modeller, som kunne prøves på og beundres. Der var mange projekter der fristede, men tunikaen herover lokkede så meget, at jeg ikke kunne modstå, så med hjem kom den i chokoladebrun og æblegrøn til kraven.  Også en slå-om trøje fik jeg garn og opskrift til, så der er endnu et par nøgler garn til lageret ;-)


Da vi efterfølgende var omkring Ringkøbing, måtte jeg en tur forbi Tind Mohair. Også denne butik er enormt lækker. Jeg kan så godt lide, at der er mange opstrikkede modeller, som man kan prøve på. Denne stribede trøje i mohair forelskede jeg mig godt nok i, farvesammensætningen (lilla striber med orange kanter) havde jeg ikke selv fundet på, men det så knaldgodt ud!

Jeg fik også bekræftet, at jeg helt sikkert skal have lavet mig en udgave af Geilsk ærmeling. Hurra for gode garnbutikker!! - og som man siger "Ude godt, men hjemme bedst", så i morgen må jeg lige forbi yndlings-garnbutikken og se om der skulle være sket lidt nyt :o)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...