søndag den 27. juni 2010

Krea gave

Af det pinke/koral-farvede merino garn jeg købte i Barcelona har jeg lavet en hat til min venindes fødselsdag. Hun havde snakket om at hun gerne ville have en "baggy" hat og det skulle jeg da være den første til at lave til hende :-) Modellen hedder Star crossed slouchy beret og kan findes gratis på Ravelry. Jeg har lavet 1½ ekstra mønster-rapport for at gøre den ekstra baggy!

Min veninde blev heldigvis rigtig glad for den og stillede gerne op til fotografering :-)

Jeg kan ellers godt mærke at jeg synes det er lidt svært at give hjemme-gjorte gaver. Jeg vil så nødigt være påtrængende og selv om jeg altid siger at smykkerne/strikkeriet kan byttes hos mig, så ved jeg stadig ikke helt...Kender I det?

onsdag den 23. juni 2010

Bolero og mere garn til lageret

Jeg mangler da helt at vise Drops' bolero som jeg fik færdig for lidt tid siden. Jeg er rigtig glad for den - den er super blød at have på og tilpas tøset til mig :-) Den er strikket i Cotton viscose og kid-silk, dobbelt perlestrik og hæklede kanter. Jeg har tilføjet et bindebånd foran, ellers hænger den mærkeligt og flapper ud til siden.



Her også lige et billede, hvor den er i brug :-) Esmaralda legede fotograf for første gang og blev helt pjattet med det, så nu har vi billeder af samtlige potteplanter, 50 billeder af katten og mange fra legepladsen - hurra for digitalkameraets tid :-)

Garnet, som jeg købte fra Tineke til 10 kr. pr. nøgle er nu kommet frem :-) Det lime-grønne skal bruges til trøjen fra forrige indlæg. Det lyseblå er til denne pigemodel fra Drops og Puddel garnet - tjah, måske lidt flere påskelam, en hund eller noget helt andet!

tirsdag den 15. juni 2010

Hjembragt garn

Efter nogle gode dage i Barcelona, er jeg nu tilbage i det daglige trummerum. Barcelona er en dejlig by og jeg glæder mig til at komme tilbage som fuldtids-turist!

Det var nu ellers en rigtig god konference (hæmatologi; arbejder med leukæmi forskning) jeg deltog i, har dog haft et mindre koncentrations-udfald undervejs, ihvertfald fik jeg draget paralleler mellem konferencen og Ravelry, døm selv;

På konferencen/hjemmesiden fremlægges en masse projekter for andre interesserede. Som modtager gælder det så om at stjæle med arme og ben, gennemrode biobank/garnlager for egnet materiale og så frembringe noget lignende, dog med et nyt/personligt præg, der øger nyhedsværdien og dermed fører til fonds-midler/ros :-)

Jeg fandt frem til den anbefaldede strikkebutik i byen. Den lå i en meget smal gade og var ret lille, men det lykkes at nå frem! Fantastisk med butikker der har åbent til 20.30, det giver nogle muligheder. Det meste af sortimentet i butikken bestod af Drops garn, knapt så eksotisk! Der var nogle enkelte andre garner og så var der det lokale Malabrigo garn og det var selvfølgelig det jeg kastede mig over. Det blev til pink merino, til min venindes fødselsdagsgave, shhh - en multifarvet merino, hvis farver jeg bare ikke kunne stå for og endelig 100 g. baby merino i blå og grønne farver, som skal laves til et lille sjal til mig selv!


søndag den 6. juni 2010

Garn i Barcelona

På onsdag flyver jeg en tur til Barcelona - jeg skal på konference med arbejdet indtil søndag og har heldigvis noget fritid til at lege turist. Dette indebærer jo også at skulle tjekke garn-udvalget ud. Er der nogen der kender noget spansk garn, som er værd at købe hjem af? Eller måske nogle gode garn-butikker?

Denne reklame dukkede op da jeg søgte på garn i Barcelona, synes den er lidt sød!

lørdag den 5. juni 2010

Hamstring

Jeg har fået købt ind til et nyt projekt. Jeg har længe haft kig på denne fine stribede trøje, som jeg synes har nogle fantastiske farver - og så har jeg en svaghed for striber! Desværre er Vivaldi garnet udgået i de anvendte farver, så jeg gik lidt i stå.


MEN, så så jeg tilfældigvis at Tineke holdt udsalg af eget garnlager og deriblandt var den lime-farvede Vivaldi som skulle bruges. En lille snak med Mette i Garnværkstedet førte til at hun trak på nogle kontakter og fik skaffet den mint-farvede Vivaldi og en udgået grøn alpaca. Så lige straks har jeg alt garnet hjemme til at lave min trøje :-) Det kan dog godt være at projektet får lov at vente til det bliver lidt køligere i vejret, vi får at se om jeg kan styre min Startitis ;-)

tirsdag den 1. juni 2010

Selvdisciplin søges..

Endnu et projekt er røget af pindene - og gået i stå! Som I kan se på billedet har jeg fået målt forkert, så forstykkerne er lige et par centimeter kortere end bagstykket. Sådan går det når man sidder i bussen og prøver at få plads til håndtaske, strikketaske, strikketøj og målebånd på skødet :-) Nu burde jeg jo kaste mig over forstykkerne med det samme og få boleroen færdig, men hov, jeg fandt lige mit tørklæde frem - det nærmest tiggede og bad om at blive lidt længere - og det kan man jo ikke bare ignorere, vel?

Jeg satser på at selvdisciplinen snarligst dukker op, så både ugletrøjen og boleroen kan blive færdige, så ser I en vildfaren selvdisciplin - send den gerne i min retning!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...