mandag den 12. april 2010

Mine projekter

Der er ikke så meget færdigt strik at vise frem her for tiden. Det skyldes måske nok at jeg har gang i en del projekter samtidigt. Sådan kan jeg godt lide at arbejde, selvom nogle af projekterne emmer lidt af dårlig samvittighed. For eksempel min strikkede taske. Den har efterhånden været færdigstrikket noget tid, mangler bare lige en lille meter af hanken og så det som nok bremser mig - isyning af foer. Heldigvis har Tina lovet mig lidt assistance i form af skitser af hendes tilsvarende projekt. Glæder mig faktisk til den bliver færdig, jeg skal bare liiige...



... strikke en ugletrøje til min veninde. Den er heldigvis hurtig strikket på pinde nr. 5.5 og min begejstring for Silke-alpacaen er ikke aftaget, så et hurtigt bud vil være, at dette er mit næste færdige projekt.

Cocleshell scarf er mit koncentrations-strik, her skal der tælles og holdes styr på masker. Det er en fryd at strikke, for jeg begejstres hele tiden af hvor smukt det bliver med de korte farveskift og muslingemønstret. Det kommer til at tage noget tid, men det gør ikke spor :-)

Topstykket er jeg ved at være i mål med. Jeg har lige taget ud sidste gang ifølge opskriften, tror dog jeg forlænger med 30 omgange - jeg er ikke den store buksepige, så vil gerne bruge den som kjole. Så tæt på målet er motivationen dog ikke så stor. Sådan som solen skinner og varmen kommer til, bliver den aaalt for varm at have på, så ingen hastværk her :-)

Sidst, men ikke mindst har jeg gang i flæsetoppen fra BC garn. Det er en model til udstilling i Mettes butik. Jeg synes modellen er helt vild sød og kunne godt finde på at strikke en udgave til mig selv også - MED flæser ;-)

Som I kan se bliver jeg ikke arbejdsløs lige forløbigt :-) Jeg har jo slet ikke nævnt alle de projekter, som jeg har liggende klar - står dog fast på at der ikke må startes noget nyt op før 2 projekter er lavet færdig!! (underbevistheden taler: yeah, right!).

fredag den 9. april 2010

MÅ eje

Jeg har bladret det nyeste Verena Knitting Magazine igennem og det er guf :-) Der er simpelthen så mange fine modeller og stylingen i bladet gør det hele ekstra lækkert. Du kan se et uddrag af bladet her. Jeg er især faldet for modellen her på billedet. Den har det romantiske, nostalgiske udseende, som jeg rigtig godt kan lide. Jeg tror dog at jeg vil udelade bindebåndene. Hm, gad vide hvilket nummer denne model skal have på den uendelige to do-liste ;-)

fredag den 2. april 2010

Mød Lambert

Her i ugen har der stået påske på det kreative program. Først og fremmest et strikket lam, som jeg synes er helt vild kær, han blev med det samme døbt Lambert. Han er strikket i en rest bomuldsgarn og Drops puddelgarn (oplagt til formålet). Der er sat sugerør indeni benene, så det var meningen at lammet kunne stå oprejst, det lykkedes ikke helt, men skidt pyt med det :-)Opskriften kan findes her!

Det er også blevet til nogle strikkede påskeæg, en opskrift fra Drops. Garnet er Fabel og er mægtig velegnet til æggene - det er sjovt at se hvor forskellige de bliver. Jeg skal lige have lavet et par stykker mere, så har jeg til værtindegaven til årets påskefrokost.

Papirklip med det fine mønstrede papir fra Søstrene Grene og Panduro hobby og endelig et får pyntet med pompon garn, som set hos Bournonville :-)

Nu vil jeg tilbage til topstykket, som vokser støt og roligt frem.
En rigtig god påske til jer alle :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...